15.2 C
Braşov
AcasăStiri BrasovO asistentă a dat în judecată Maternitatea Braşov: Angajata cere daune morale...

O asistentă a dat în judecată Maternitatea Braşov: Angajata cere daune morale de 100.000 lei şi plata unor diferenţe salariale

O asistentă şef secţie a dat în judecată Maternitatea Braşov, angajata cerând daune morale în valoare de 100.000 lei şi plata unor diferenţe salariale, informează Bună Ziua Brașov.
Maternitatea Braşov va beneficia de asistenţă juridică din partea unei case de avocatură, în litigiul cu salariata unităţii sanitare. Contractarea serviciilor juridice va fi supusă aprobării aleşilor judeţeni braşoveni în şedinţa de plen de joi, 26 mai. În proiectul de hotărâre se arată că angajata – o asistentă șef secție – a dat în judecată angajatorul (Maternitatea Brașov) și a solicitat daune morale în valoare de 100.000 lei, dar şi plata unor diferențe salariale.
Valoarea despăgubirii solicitate de angajată este unul dintre motivele pentru care unitatea sanitară vrea să apeleze la o casă de avocatură în această speţă. În proiectul de hotărâre se arată că Maternitatea Braşov are un singur consilier juridic, iar în acest litigiu el poate fi subiectiv în acest dosar, având în vedere relaţia colegială cu reclamanta.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii