18.6 C
Braşov
AcasăNationalDupă ce și-a făcut „încălzirea” într-un parc din Cluj, președintele Ungariei a...

După ce și-a făcut „încălzirea” într-un parc din Cluj, președintele Ungariei a urcat un vârf de peste 1100 m în Alba

După ce zilele trecute președintele Ungariei, Katalin Novak, a alergat prin Parcul Central din Cluj-Napoca, sâmbăta aceasta a urcat un vârf de peste 1100 de metri în județul Alba, informează Monitorul de Cluj.
Katalin Novak, președintele Ungariei, s-a fotografiat după ce a urcat pe un vârf de peste 1100 de metri la Piatra Secuiului, în județul Alba.
Katalin Novak se află într-o vizită privată în România și a fost invitată sâmbătă la un eveniment cultural din Alba Iulia.
Novak a fost văzută vineri la alergat pe marginea lacului Chios din Cluj-Napoca și a ținut chiar să facă public acest lucru.

Președintele Ungariei a postat imaginea pe rețelele de socializare și a adăugat un mesaj: „Un început de zi activ în Kolozsvár”, a scris Novak, pe pagina de Facebook.
Katalin Novak a fost învestită în funcţia de preşedinte al Ungariei în cadrul unei ceremonii desfăşurate în faţa Parlamentului. Novak a fost aleasă şef de stat de către parlament la 10 martie.
Ea este al şaselea preşedinte de la schimbarea sistemului politic din Ungaria din 1989-1990 și prima femeie președinte din țară.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE