18.6 C
Braşov
AcasăMagazinVedete care nu (mai) beau niciodată

Vedete care nu (mai) beau niciodată

Unii dintre ei au consumat prea multe cocktailuri sau shot-uri la viața lor, după care au reușit să scape de dependența de băutură cu mari eforturi. Alții n-au fost interesați din start de alcool și-au ținut mai mult la forma lor fizică și capacitatea de-a face față unui program de lucru drastic decât la distracții cu beții crunte.

Elton John

- Advertisement -

Momentul în care prietenul lui, Ryan White, a murit de SIDA la numai 18 ani a fost decisiv pentru starul muzical. După asemenea tragedie, John s-a internat, de bună voie și nesilit de nimeni, pe 29 iulie 1990, într-o clinică de dezalcoolizare. Atunci și acolo a renunțat atât la alcool, cât și la droguri, pe care le consuma, de asemenea, în neștire. „Sunt un supraviețuitor!”, se lăuda Elton pe bună dreptate, în revista Variety, în 2019. „Am supraviețuit mai multor lucruri. Viața e plină de momente proaste, chiar și atunci când ești perfect treaz și n-ai mai băut nimic de mult timp. Dar acum pot să trec peste asemenea momente pentru că nu mai trebuie să mă ascund sau să fug nicăieri”, a continuat acesta. În 2020, Elton John a serbat 30 de ani de când renunțase la băutură și droguri, anunțând pe pagina sa de Instagram: „Dacă nu îndrăzneam să cer ajutor acum 30 de ani, acum aș fi mort!”, a pus el punctul pe i.

Shania Twain

În 2002, vedeta muzicii country a uimit pe toată lumea când a spus, în Entertainment Weekly, că ea nu bea alcool pentru simplul fapt că nu i-a plăcut niciodată, n-a fost interesată de acest lucru nici măcar când era mai tânără. „N-am avut niciodată o problemă cu alcoolul și nu am băut niciodată când am lucrat. Adică, în tot acei ani de tinerețe sălbatică, când lucram prin baruri, nu am dat pe gât niciun pahar de alcool. Puteam să fac mari nebunii în tinerețe, dar eu, pur și simplu, n-am fost interesată de așa ceva”, a declarat cântăreața.

- Advertisement -

Jennifer Lopez

Pare ea că se distrează de minune prin videoclipurile ei, însă acasă are o rutină destul de strictă, ține mult la imaginea și sănătatea ei. „Nu beau, nu fumez și nici măcar nu beau cafea”, a dezvăluit diva latino în Us Weekley, în 2016. „Toate astea îți distrug pielea pe măsură ce îmbrătrânești”, a explicat ferm convinsă JLo.

Anne Hathaway

De când e mamă, simpatica actriță nu vrea s-o împiedice nimic să fie un părinte model pentru băieții ei, Jonathan și Jack. „Când va mai exista vreodată destul timp în viața mea, în care să pot gestiona o mahmureală, mă voi apuca din nou de băut. Până atunci, cât timp am copiii în casă, n-o să se mai întâmple”, a declarat vedeta în Boston Common Magazine, în 2019.

Bradley Cooper

Într-un interviu din 2012, pentru The Hollywood Reporter, actorul a recunoscut că s-a lăsat de băut și consumat droguri la 29 de ani, după ce s-a rănit, în mod deliberat, la o petrecere pentru a arăta lumii cât de cool era el. Când și-a dat seama ce mare prostie făcuse, a decis să se lase de asemenea obiceiuri autodistructive. „Atunci mi-am dat seama că eram pe cale de a-mi distruge viața, chiar mai aveam puțin și îmi distrugeam complet viața, lucru care m-a speriat extrem de tare”, a declarat Cooper.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE