19.7 C
Braşov
AcasăMagazinLa Miami! Fiica lui Ion Țiriac a absolvit facultatea

La Miami! Fiica lui Ion Țiriac a absolvit facultatea

l Ținuta de absolventă o prinde foarte bine

- Advertisement -

Ion Țiriac are un nou motiv de mândrie! Unica lui fată, Ioana Natalia, a absolvit facultatea la Universitatea din Miami. Tânăra de 24 de ani trăiește o viață de prințesă, dar demonstrează că nu este numai frumoasă și fiică de miliardar, ci și deșteaptă. Aceasta s-a mutat în Miami pentru a studia, iar acum, și-a pus pe cap, cu mândrie, toca de absolventă.

Ioana a împărtășit pe Instagram câteva imagini de la festivitate. Îmbrăcată în costum de absolventă, cu tocă pe cap și cu diploma în mână, aceasta a primit cu zâmbetul pe buze felicitările prietenilor de pe internet. Nu au lipsit nici like-ul de la Simona Halep și nici un „Yeah” exclamativ de la marea Nadia Comăneci, însoțit de emoticoane cu aplauze. Ioana Natalia a studiat Economia la Universitatea din Miami, iar studiile liceale le-a făcut la București. Unica fiică a lui Țiriac are o mamă superbă, jurnalista egipteană Sophia Ayad, de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături. Interesată de modă și de felul în care se prezintă în lume, Ioana arată mereu ca scoasă din cutie, indiferent că este vorba despre vacanțele în paradisuri exotice sau de o simplă ieșire cu prietenele, așa că nici absolvirea facultății, un moment important din viața ei de tânăr adult, nu putea face excepție.

Elegantă, perfect machiată și coafată, bruneta s-a asigurat că iese perfect în fotografii. Discret cu viața personală, Ion Țiriac a vorbit rareori despre copiii lui, Ion Alexandru, Karim și Ioana. Despre unica lui fiică, miliardarul spunea în 2018: „Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui”.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE