18.6 C
Braşov
AcasăInternationalVolodimir Zelenski, discurs la Festivalul de Film de la Cannes: „Avem nevoie...

Volodimir Zelenski, discurs la Festivalul de Film de la Cannes: „Avem nevoie de un nou Chaplin care să demonstreze că cinema-ul nu este mut”

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a apărut prin intermediul unui mesaj video la Festivalul de Film de la Cannes, care a început marți, spunând că este nevoie de un nou Chaplin „care să demonstreze că cinema-ul nu este mut” în faţa războiului din Ucraina, informează digi24.ro.
Volodimir Zelenski a făcut referire la filmul „Dictatorul”, al lui Charlie Chaplin, și la preşedintele rus Vladimir Putin. „Vom continua să luptăm, nu avem altă opţiune (…) Sunt convins că «dictatorul» va pierde”, a spus preşedintele ucrainean în cadrul celei de-a 75-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes.
Volodimir Zelenski a îndemnat lumea filmului să nu tacă legat de războiul Rusiei în Ucraina. „Cinematograful o să tacă ori o să vorbească despre asta?”, a întrebat Zelenski.
„Avem nevoie de un nou Chaplin care să ne demonstreze astăzi că cinemaul nu este mut (…) Ura va dispărea în cele din urmă, dictatorii vor muri”, a spus preşedintele ucrainean.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE