18.6 C
Braşov
AcasăInternational„Torturați” de conștiință: Mai mulți hoți au returnat obiectele furate dintr-un vechi...

„Torturați” de conștiință: Mai mulți hoți au returnat obiectele furate dintr-un vechi templu hindus. „Ne-am săturat de aceste vise înfricoşătoare”

Mai mulți hoți din nordul Indiei au returnat obiecte furate dintr-un vechi templu hindus pentru că au fost „torturați” de „vise înfricoşătoare” din cauza furtului, informează digi24.ro.
Jaful a avut loc în 9 mai.
Inspectorul de poliţie Rajiv Singh a spus, potrivit Agerpres, că alături de obiectele returnate, era o scrisoare în care hoții au mărturisit că „nu au putut să doarmă, să mănânce şi să trăiască în pace” după jaf.
Luni seară, „hoţii au abandonat 14 din cei 16 idoli furaţi în apropiere de casa preotului principal”, împreună cu mărturisirea lor, a spus poliţistul. Hoții doresc să fie iertaţi pentru fapta comisă.
Printre artefactele furate se numără un preţios idol din „asthadhatu” (octo-aliaj), care cântărește aproximativ 5 kilograme, şi ornamente ale unor divinităţi realizate din argint, care aparţineau unui templu hindus vechi de trei secole din districtul Chitrakoot al statului Uttar Pradesh, dedicat lui Balaji, o încarnare a zeului hindus Vishnu.
„Ne-am săturat de aceste vise înfricoşătoare şi vă returnăm obiectele de valoare”, au declarat în scrisoare hoţii, care nu au fost identificaţi.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE