19.7 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov. Alex Negrean, moment de inspirație la Timișoara

FC Brașov. Alex Negrean, moment de inspirație la Timișoara

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Mijlocașul a dat startul revenirii brașovenilor în meciul cu Poli cu o execuție de excepție

După un sezon cu evoluții preponderent șterse, talentatul mijlocaș Alex Negrean (21 de ani) pare a fi prins vârful de formă în această perioadă. În toamnă a marcat un gol în victoria cu Unirea Constanța, iar în această primăvară a reușit două goluri, în victoriile cu Astra și Poli Timișoara. „M-am trezit pe final, poate a fost și vorba de adaptare, sunt mai multe aspecte care au contribuit la randamentul mai scăzut. Randamentul meu a crescut și odată cu schimbarea sistemului. În 3-4-3 am mai multă libertate, pot intra între linii și mă simt mult mai bine. La Timișoara prima repriză a fost a lor, iar a doua a noastră. Ne-am încurajat la pauză și am spus „hai să jucăm că nu avem nimic de pierdut“. Și ne-a ieșit “, a spus Negrean.

„Nu e cel mai frumos gol al meu“

- Advertisement -

Golul care a descătușat echipa a fost unul de poveste. Servit ideal de Lambrinoc, Alex a înscris cu călcâiul. „ A fost un moment de inspirație. Am văzut mingea trimisă în fața porții de Edi Lambrinoc și am acoperit-o mai bine cu călcâiul. Nu e cel mai frumos gol al meu, pe primul loc rămâne golul din meciul U Cluj – Mioveni, cu un șut de la 20 de metri în vinclul porții“, a spus Negrean.

Nu ia în calcul retrogradarea

Câștigarea barajului de menținere în Liga a 2-a este și un motiv de orgoliu pentru jucători. „E foarte important să câștigăm barajul pentru a rămâne sportiv în Liga a 2-a. Chiar dacă se aude că și pierzătoarea barajului va rămâne în Liga a 2-a, în CV nu ar arăta deloc bine o retrogradare. O să câștigăm și repriza a doua cu Poli “, a încheiat Alex Negrean.
Manșa retur a barajului de menținere în Liga a 2-a se va disputa sâmbătă de la ora 12.30 pe Stadionul Tineretului.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE