23.5 C
Braşov
AcasăSportCa-n vremurile bune. Legendele fotbalului au făcut spectacol la Brașov

Ca-n vremurile bune. Legendele fotbalului au făcut spectacol la Brașov

Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași“ din Brașov a găzduit, duminică, un meci demonstrativ eveniment: FC Brașov Old Boys vs Naționala României Old Boys. Evenimentul de la Brașov a fost organizat de Marian Ivan si promotorul Adrian Troscenco. În ciuda trecerii anilor, Miodrag Belodedici (57 de ani), Marin Barbu (67 de ani) și inegalabilul Rică Răducanu (73 de ani) s-au ținut bine pe teren. Gabi Tamaș, sigurul fotbalist aflat încă în activitate, a avut o mare poftă de fotbal. Ionel Ganea și Marian Ivan nu și-au pierdut calitățile de marcatori, iar Laszlo Balint a fost antrenorul din teren. În prima repriză, tricolorii au fost cu ocaziile, iar stegarii cu golurile. Tamaș, Ganea și Ghioane au ratat din toate pozițiile, iar Marian Ivan și Marin Barbu au dus scorul la 2-0. La pauză echipa Brașovului a intrat în avantaj, 4-2 după dubla lui Benciu, în timp ce pentru tricolori, Ghioane a reușit si el o dublă cu Gabi Tamaș în rol de servant.

One-man show Rică Răducanu

- Advertisement -

În partea secundă, brașovenii au condus și cu trei goluri, 6-3 (Marian Cristescu, Marin Barbu, Sandu Andrași), dar până la final tricolorii au revenit spectaculos grație triplei lui Ganea. Tamaș s-a răzbunat pentru toate ratările din acest meci și a înscris cu o torpilă la care Rică Răducanu, aflat pe margine, a găsit și o explicație. „Gabi a tras cu sete!”. Marian Ivan, cel care în repriza secundă a jucat la Naționala României a dus scorul la 8-7. Centralul Marius Beudeanu a prelungit meciul cu doua minute, suficient ca Brașovul să egaleze prin Mihai Stere. Câștigătoarea s-a decis la penaltiuri, unde Florin Prunea nu a avut nici de acestă dată noroc. Ganea și Mihali au ratat de la 7 metri, Pîrvu a tras si el în bară, dar FC Brașov Old Boys s-a impus cu 4-3 (Marin Barbu, Sandu Andrași, Mugurel Buga și Marian Constantinescu, respectiv, Marian Ivan, Tibi Ghioane și Gabi Tamaș).


Au evoluat echipele:

FC Brașov Old Boys: Dorin Arcanu, John Ene – Laszlo Balint, Mugurel Buga, Mihai Stere, Ionuț Pîrvu, Romeo Surdu, Marian Constantinescu, Marian Cristescu, Iuliu Andrași, Alexandru Andrași, Marian Ivan, Marius Benciu.
Antrenor: Adrian Hîrlab
Naționala României Old Boys: Rică Răducanu, Florin Prunea – Gică Mihali, Miodrag Belodedici, Gabi Tamaș, Tibi Ghioane, Ionel Ganea, Marian Ivan.
Antrenor: Rică Răducanu


Premii speciale pentru legendele Brașovului

La pauza meciului, mai mulți jucători legendari ai Brașovului au fost premiați de organizatori câte un trofeu, o diplomă de onoare și un tricou. Legendele Brașovului: Vasile Bența, Vasile Gherghe, Ioan Naghi, Adrian Hîrlab, Marin Barbu, Ioan Mandoca, Gelu Moldovan, Petre Cadar, Ioan Kramer, Andrei Șanta, Lucian Petre, Constantin Manciu, Ion Batacliu, Constantin Popa și Mihai Panache. La eveniment au fost prezenți și Lara Frumosu și Alex Frumosu, fata, respectiv nepotul regretatului Nicolae Pescaru, cel care duminică ar fi împlinit 79 de ani.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii