23.5 C
Braşov
AcasăSport"Bați sau pleci": Ultimatum pentru Sorin Corâiu la ACS SR Brașov

„Bați sau pleci”: Ultimatum pentru Sorin Corâiu la ACS SR Brașov

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Corâiu rămâne antrenorul echipei și pentru meciul cu CS Blejoi, primul din play-out
l Tehnicianul trebuie să câștige meciul cu Blejoiul pentru a-și păstra postul

ACS SR Brașov nu are deloc sezonul pe care îl așteptau conducătorii și suporterii, aflându-se pe ultimul loc în C5 la finalul sezonului regular. Deși startul anului părea optimist, cu transferuri importante și cu un nou antrenor, gruparea brașoveană a obținut doar un punct în primele trei meciuri din acest an. După două eșecuri, 0-2 în deplasare cu liderul seriei, AFC Odorheiu Secuiesc și 2-4 pe Tineretului cu FC Pucioasa, elevii lui Sorin Corâiu au obținut un punct, 0-0, pe terenul celor de la KSE Tg. Secuiesc. Extrem de dezamăgit de rezultatele obținute, Corâiu a intenționat să demisioneze și chiar i-a anunțat pe jucători, la finalul meciul de la Tg. Secuiesc, că va demisiona.

Corâiu rămâne și pentru meciul cu Blejoi

- Advertisement -

Situația s-a mai calmat între timp, după o discuție avută de antrenor cu șefii clubului. Astfel, Sorin Corâiu va continua pe banca echipei brașovene și la primul meci din play-out, cel de la Blejoi, însă antrenorul a primit un ultimatum. În cazul în care nu reușește să câștige la Blejoi, atunci va fi demis! „ Au fost multe lucruri care s-au întâmplat la finalul meciului cu KSE Tg. Secuiesc. Totuși, rezultatul nu a fost rău, în schimb jocul a fost dezamăgitor. Este un blocaj psihic la echipă. Împreună cu cei din conducere am convenit să rămân și la meciul cu Blejoi, un joc care trebuie câștigat“, a spus Corâiu. În acest sezon, echipa brașoveană a avut trei antrenori. ACS SR Brașov a început sezonul cu Tibi Ghioane pe bancă, dar după eliminarea din Cupă României în fața celor de la FK Csikszereda (L3), cu 2-6, fostul internațional și-a anunțat demisia. Robert Elek a preluat funcția de antrenor principal, însă în această iarnă a renunțat la postul de principal și a rămas doar ca jucător în cadrul lotului. La finalul lunii ianuarie, Sorin Corâiu a fost numit antrenor principal și atunci se declara extrem de optimist că va redresa situația echipei. „Împreună cu dumneavoastră, suporterii, fiecare echipă care va juca împotriva noastră se va afla mereu în dificultate. Asta vă promit eu. Îmi doresc ca la finalul fiecărui meci să putem veni la dumneavoastră, să vă privim în ochi și să spunem că am făcut tot ce a depins de noi. Vreau să înțelegeți că o să fim nevoiți să construim o echipă într-un timp cât mai scurt. Avem jucători tineri cu potențial”, spunea Sorin Corâiu.

Start în play-out la Blejoi

În play-out Seriei a 5-a au ajuns echipele: CS Blejoi, KSE Târgu Secuiesc, FC Hermannstadt 2, CSO Plopeni, Kids Tâmpa Brașov și SR Brașov.Acestea vor disputa un total de zece meciuri fiecare. La finalul play-out-ului, ultimele două clasare retrogradează direct în Liga 4, însă poate pica și echipa situată pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii. ACS SR Brașov va lua startul în play-out la Blejoi.

ACS SR Brașov. Program meciuri play-out

Etapa 1 – 2 aprilie
CS Blejoi – SR Brașov
Etapa 2 – 9 aprilie
SR Brașov – CSO Plopeni
Etapa 3 – 16 aprilie
KSE Târgu Secuiesc – SR Brașov
Etapa 4 – 22 aprilie
SR Brașov – Kids Tâmpa Brașov
Etapa 5 – 30 aprilie
FC Hermannstadt 2 – SR Brașov
Etapa 6 – 4 mai
SR Brașov – CS Blejoi
Etapa 7 – 7 mai
CSO Plopeni – SR Brașov
Etapa 8 – 14 mai
SR Brașov – KSE Târgu Secuiesc
Etapa 9 – 21 mai
Kids Tâmpa Brașov – SR Brașov
Etapa 10 – 28 mai
SR Brașov – FC Hermannstadt 2

Liga 3, Seria a 5-a, play-out Clasament:1. CS Blejoi 25 p, 2. KSE Târgu Secuiesc 22p, 3. FCHermannstadt 22p, 4. CSO Plopeni 17p, 5. Kids Tâmpa Braşov 13p, 6. SR Braşov 13p

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii