-3.2 C
Braşov
AcasăSportSimona Halep a câștigat Melbourne Summer Set 1!

Simona Halep a câștigat Melbourne Summer Set 1!

l Halep a început perfect 2022, cu al 23-lea titlu din carieră
l Românca a câștigat în două seturi finala cu Veronika Kudermetova

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat, ieri, turneul de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 1, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-2, 6-3, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 3. Este al 23-lea trofeu al carierei pentru Simona care, nu mai câștigase un trofeu din septembrie 2020, când se impunea la Roma. Halep a fost recompensată pentru titlu cu 31.000 de dolari şi 280 de puncte WTA, iar Kudermetova s-a ales cu 18.037 de dolari şi 180 de puncte WTA.
Simona Halep a cucerit cele 23 de titluri la simplu astfel: şase în 2013 – Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia, două în 2014 – Doha, Bucureşti, trei în 2015 – Shenzhen, Dubai, Indian Wells, trei în 2016 – Madrid, Bucureşti, Montreal, unul în 2017 – Madrid, trei în 2018 – Shenzhen, Roland Garros, Montreal, unul în 2019 – Wimbledon, trei în 2020 – Dubai, Praga, Roma.

„Haideți să continuăm cu victoriile“

Simona a ținut să le mulțumească organizatorilor, tuturor celor din echipa sa, dar și lui Darren Cahill, fostul ei antrenor. „Este minunat să am un nou discurs aici, pe acest teren. Acum trei ani, după finala Australian Open, am vorbit ca învinsă. Veronika, te felicit. Poate nu ai jucat cel mai bun tenis al tău, dar îți urez succes la Australian Open. Mulțumesc echipei mele, știu că nu este ușor să lucreze cu mine. Dar haideți să continuăm cu victoriile, îmi place acest sentiment. Mulțumesc și lui Darren Cahill, l-am văzut pe ecrane. Este în continuare în familia mea, chiar dacă nu mai face parte din echipă. Felicit organizatorii, condițiile sunt foarte bune, ne simțim în siguranță”, a declarat Simona Halep la ceremonia de premiere.

S-a retras de la Sydney

Simona Halep s-a retras de la WTA Sydney și va rămâne la Melbourne să se pregătească pentru Australian Open. Halep a considerat că ar fi prea obositor să joace și la turneul din această săptămână de la Sydney. Astfel, Simona rămâne la Melbourne, unde va continua pregătirea pentru Australian Open.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE