-5 C
Braşov
AcasăMagazinPe plajă în Barbados: Mark Wahlberg - pachet de mușchi la...

Pe plajă în Barbados: Mark Wahlberg – pachet de mușchi la 50 de ani

l Slăbește și se îngrașă la comandă!

Mark Wahlberg a început anul cum nu se putea mai bine! Este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, așa că își poate permite orice extravaganță. Acesta a ales să petreacă alături de soție și de cei patru copii ai lor câteva zile pline de relaxare la soare. Au optat pentru Barbados, dar asta nu a însemnat că au scăpat de paparazzi. Din fericire pentru el și admiratori, fotoreporterii l-au surprins pe starul în vârstă de 50 de ani într-o formă fizică de invidiat.
Mark Wahlberg este recunoscut pentru desele transformări fizice prin care trece pentru rolurile sale. Se îngrașă și slăbește în timp record, dar în această perioadă se află într-una dintre cele mai bune forme fizice în care a fost surprins vreodată. Mușchii bine definiți de pe piept, brațe și abdomen l-au făcut atracția plajei din Barbados. Și fotoreporterii l-au reperat rapid, dar Mark nu s-a ferit de ei, ci le-a zâmbit de la distanță.

În trecut, Wahlberg a fost acuzat că a apelat la steroizi pentru a fi așa de musculos, însă răspunsul lui a fost unul vehement: “Totul e natural! Tot timpul! Ce se vede e rezultatul muncii mele. Dacă vrei să faci ceva în viată, trebuie să muncești din greu. Trebuie să te transformi într-un exemplu”.

Mark Wahlberg a șocat cu programul său dintr-o zi obișnuită

Mai mult, acesta a vorbit de multe ori despre stilul de viață pe care-l duce pentru a se păstra în cea mai bună formă. În 2018, Mark Wahlberg a șocat când a povestit cum arată o zi din viața lui. Trezit de la 2:30 dimineața, actorul își începea ziua cu 15 minute de rugăciune, un mic dejun la 3:15, urmat de mai bine de o oră și jumătate de sport, între 3:40 și 5:15, după care o altă masă și un duș rapid.
La 7:30 dimineața era pe terenul de golf, urma o gustare și un tratament pentru recuperare musculară, apoi o altă gustare, două ore pentru familie și întâlniri de lucru, prânzul, altă oră pentru telefoane, își lua copiii de la școală, intra iar în sala de sport pentru o oră, duș, cina, iar la 19:30 era deja în pat gata să se culce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE