-6.4 C
Braşov
AcasăCititori(P) Tigăile basculante, elemente esențiale în bucătăriile profesionale de top

(P) Tigăile basculante, elemente esențiale în bucătăriile profesionale de top

Mâncarea preparată în bucătării profesionale din restaurantele de top are un gust special atât datorită priceperii celor mai buni chefi bucătari, cât și datorită folosirii unor echipamente de cea mai bună calitate, mult superioare celor pe care se bazează gospodinele într-o bucătărie normală.

Tocmai de aceea, dacă sunteți patronul sau administratorul unui restaurant, al unei cantine sau al oricărui alt tip de unitate de alimentație publică, merită să investiți în echipamente de top pentru bucatarii profesionale. Ele oferă garanția calității, recunoscută de cei mai pretențioși consumatori care, astfel, vă vor deveni clienți fideli.

Cum puteți utila cu succes o bucătărie caldă?

Există o serie de echipamente de bucătărie absolut necesare într-un restaurant, care permit pregătirea în cele mai bune condiții a mai multor tipuri de mâncare. Iată câteva dintre cele mai importante!
• mașini de gătit și plite;
• grill profesional;
• friteuze profesionale;
• mașini de fiert paste;
• marmite;
• tigăi basculante;
• diferite alte echipamente mici și accesorii.

Importanța tigăilor basculante în bucătării profesionale

O tigaie basculantă are multiple împrejurări, putând fi folosită pentru a prăji, a fierbe, a găti la aburi sau, în cazul anumitor modele, chiar pentru a face grătar. Principala caracteristică constă în capacitatea de a înclina tigaia, atunci când transferați mâncărurile care au fost preparate în ea, înainte de a fi oferite clienților.

Tigăile basculante oferă multiple avantaje, după cum urmează:

• gătirea perfectă, pe toate părțile, a fiecărui produs;
• capacitatea mare, datorită căreia devine posibilă pregătirea unei cantități suficiente de mâncare, indiferent de fluxul de clienți existent la un anumit moment,
• reducerea considerabilă a timpului de gătire a alimentelor, ceea ce reprezintă un avantaj esențial, recunoscut ca atare de toți cei care au experiență de lucru în bucătării profesionale;
• capacitatea de a fi curățate cu ușurință, datorită atât formei înclinate, cât și materialelor de calitate din care sunt realizate;
• durabilitatea în timp. Odată ce ați achiziționat un astfel de echipament de la un producător de top, puteți fi sigur că va funcționa la cele mai înalte standarde o perioadă de timp îndelungată.

Cele mai apreciate modele de tigăi basculante

În magazinul online Fresco.ro puteți găsi diferite modele, potrivite pentru orice tip de unitate de alimentație publică, indiferent de specific sau de fluxul de clienți.

Unul dintre modelele care se bucură de cel mai mare succes este o tigaie basculantă electrică produsă de Electrolux Professional, cu capacitatea de 60 de litri. Este dotată cu elemenți de încălzire cu infraroșu, poziționați sub suprafața de gătit duomat, potrivită pentru prăjire, rumenire, coacere, fierbere prin înăbușire, prepararea sosurilor, sotare, fierbere și călire. Datorită tuturor acestor capacități, este apreciată din plin de cei mai de succes bucătari.

Temperatura de preparare poate fi selectată cu ajutorul termostatului. Panourile exterioare sunt din inox, cu finisaj Scotch Brite, iar picioarele ajustabile sunt de asemenea din inox. Marginile laterale sunt așezate în unghi drept, pentru a permite îmbinarea între unități.
Pentru a vedea întreaga ofertă de tigăi basculante, vizitați magazinul online Fresco.ro! Veți găsi produse pentru bucătării profesionale provenite de la cei mai buni producători pe plan mondial și veți beneficia de garanția calității oferită de o firmă cu experiență de trei decenii pe piața românească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE