-2 C
Braşov
AcasăMagazinKeanu Reeves s-a întors în rolul lui Neo din Matrix!

Keanu Reeves s-a întors în rolul lui Neo din Matrix!

Reputatul actor de 57 de ani bifează al patrulea film din serie, una iubită și foarte actuală și astăzi. Pe lângă devotamentul fanilor, Keanu Reeves a fost răsplătit și cu un salariu cu multe zerouri. Nu cu mult mai mare decât cel luat în 1999, la prima peliculă din franciză.
Odată cu lansarea “Matrix Ressurections” a fost dezvăluit și salariul starului seriei. Cei de la Variety au aflat că, în cazul lui Keanu Reeves, se pleacă de la o sumă de bază cuprinsă între 12 și 14 milioane de dolari, nu cu mult mai mare față de cele 10 milioane câștigate la primul film “Matrix”, în 1999. În conturile actorului vor mai intra și alți bani, un anumit procent din încasările obținute din vânzarea de bilete în cinematografe.
Deși nu este clar la ce sumă totală s-ar ajunge, un articol din 2006, făcut la șapte ani de la difuzarea primului “Matrix”, a dezvăluit că Reeves a mai câștigat 25 de milioane de dolari în plus față de salariul pentru care a semnat la începutul filmărilor. Este cunoscut faptul că actorul a oferit o parte din bani colegilor din echipa de efecte speciale și costumierilor, pe care i-a considerat o parte foarte importantă din crearea peliculei cu milioane de fani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE