-1.2 C
Braşov
AcasăMagazinBălanca se face afaceristă

Bălanca se face afaceristă

Andreea Bălan și-a propus să dea lovitura și în afaceri. În 2022, artista are în plan să-și deschidă două business-uri, totul fiind stabilit deja.
Cântăreața nu a oferit, însă, prea multe detalii, dorind ca totul să fie o surprinză pentru admiratorii ei. Cert este că artista se va lansa în afaceri și este optimistă că lucrurile vor merge așa cum și-a propus.
“Vreau să încep două business-uri cu niște produse, să le lansez, așa că știu foarte bine ce o să fac”, a declarat interpreta. Ne vom convinge dacă Andreea Bălan va fi la fel de inspirată în afaceri, la fel cum a fost și în domeniul muzical. Dacă pe plan profesional s-a descurcat excepțional, în cel sentimental artista nu a avut același noroc, suferind multe dezamăgiri. Înșelată de Keo, cu o relație la distanță cu americanul Michael, plus divorțul de George Burcea – ar fi motivele pentru care artista nu ar mai fi crezut în iubire. Cântecele scoase după fiecare separare au arătat din plin suferința pe care a trăit-o. Cu toate acestea, cântăreața ar fi crezut că și-a găsit jumătatea, în mai 2020, după ce l-a întâlnit pe Tiberiu Argint. Nici relația cu tânărul afacerist nu ar fi fost însă ceea ce căuta, astfel că Andreea Bălan ar fi rămas tot singură. Deși emoțional nu este bine, cântăreața zâmbește pe internet și se lasă să se înțeleagă că este o femeie puternică și nimic nu o doboară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE