-2.6 C
Braşov
AcasăStiri BrasovBradul de pe Şoseaua Predealului din Râşnov, furat de două ori într-o...

Bradul de pe Şoseaua Predealului din Râşnov, furat de două ori într-o săptămână

Autor: M.P.

La Râşnov, brazii de Crăciun puşi pentru a împodobi strada par a fi în permanent pericol de dispariţie. S-a întâmplat deja de două ori, într-o săptămână cu bradul de Crăciun amplasat de primăria oraşului pe Şoseaua Predeal şi împodobit cu globuri de exterior.
Bradul de pe Şoseaua Predealului a fost instalat prima dată pe 14 decembrie 2021, Primăria Râşnov răspunzând astfel cetăţenilor, care au solicitat ca şi alte zone din localitate, în afara centrului, să fie împodobite de sărbători. Bradul de pe Şoseaua Predealului nu a supravieţuit mai mult de două zile până să dispară cu tot cu instalaţia cu care a fost împodobit, spun reprezentanţii administraţiei locale. Pe 21 decembrie, primăria Râșnov a instalat un nou pom de Crăciun în zona respectivă. Soarta acestuia a fost aceeaşi: la puţin timp a dispărut, pentru a ajunge în casa vreunui cetăţean care nu a vrut să „arunce” banii proprii pe un brad. Totuşi, dacă prima dată, pomul a dispărut cu totul, acum, pentru că nu a putut fi luat integral din suport, el a fost tăiat de la jumate și furat. După această experienţă, Primăria Râşnov anunţă că nu va mai veni cu încă un brad pe Şoseaua Predealului. Şi este posibil ca anii următori, reprezentanţii administraţiei locale să se gândească de două ori înainte de a răspunde acestor doleanţe. „Chiar dacă s-a dorit ca astfel de pomi să fie montați în toate cartierele orașului, pentru a fi împodobiți de către localnici, în zona respectivă (Şoseaua Predealului, n.n), anul acesta nu va mai exista niciun astfel de brad”, a transmis Primăria Râşnov.

1 COMENTARIU

  1. Voi acolo v-ați găsit să puneți brazi?…în țiganie?..acolo trebuia să-l puneți pe simion de la haur!!..ca e de-al lor!!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE