-6.4 C
Braşov
AcasăNational117 amenzi după protestul AUR de la Parlament. Încă 200 de protestatari...

117 amenzi după protestul AUR de la Parlament. Încă 200 de protestatari au fost identificați pe baza imaginilor de la miting

Încă 211 persoane au fost identificate pe baza imaginilor surprinse în timpul protestului AUR de marți de la Palatul Parlamentului. 117 sancțiuni au fost date până la închiderea ediției, iar doi protestatari au fost reținuți deja. Jandarmeria Capitalei a anunțat că au fost date până acum 117 amenzi în valoare de aproape 200.000 de lei. 45 dintre ele, în valoare de 24.500 de lei, au fost aplicate persoanelor identificate ieri. Ministerul de Interne anunța marți seara că au fost identificați peste 160 de protestatari și s-au aplicat 58 de sancțiuni. „În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au comis fapte antisociale”, arată Jandameria într-un comunicat.
Doi protestatari care au luat parte la mitingul ilegal de la Parlament au fost reținuți pentru 24 de ore. Unul dintre ei este un bărbat de 50 de ani, susținător AUR, acuzat că a distrus mașinile parcate în curtea Parlamentului. Celălalt este un tânăr de 23 de ani, prins de Poliție în această dimineață. El ar fi forțat poarta Senatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE