-6.4 C
Braşov
AcasăSportLarisa Iordache şi-a anunţat retragerea din gimnastică! “Cazi , dar te ridici!“

Larisa Iordache şi-a anunţat retragerea din gimnastică! “Cazi , dar te ridici!“

Gimnasta Larisa Iordache şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, vineri, la vârsta de 25 de ani, ea notând, într-un mesaj postat pe Facebook, că este împăcată cu alegerea făcută. “Cazi , dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii. Totul este o alegere, o alegere de a fi cel mai bun pentru tine şi în sufletul tău. Asta am învăţat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastică.
Azi închei acest capitol frumos din viaţa mea. Mă simt împăcată şi mulțumită cu alegerea pe care am făcut-o! Este timpul pentru o viață normală şi un pic mai liniștită. Am pus cipicii de o parte, costumul în dulap şi tot ce am trăit până acum într-un sertar micuț acolo în inima şi mintea mea. Aș vrea să spun multe însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singură postare.
Vreau să ştiţi că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmăriţi cu drag, îmi scrieți şi îmi transmiteți gânduri pozitive. Şi vreau să mulțumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar o dată în aceşti 20 de ani de când am început gimnastica! Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an! Iubire pentru toată lumea”, este mesajul sportivei. Nadia Comăneci are un mesaj pentru Larisa Iordache. „Felicitări, dragă Larisa Iordache pentru întreaga carieră şi pentru omul care eşti. Ai fost si vei rămâne o inspirație pentru noua generație de gimnaste”, a scris Comăneci pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE