18.5 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov: Antrenorii, peste conducere. Limoniu, tare-n fluier!

FC Brașov: Antrenorii, peste conducere. Limoniu, tare-n fluier!

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Echipa antrenorilor de la FC Brașov s-a impus în jocul contra șefilor
l Mărginean nu s-a băgat la joc, preferând rolul de arbitru

După ce la mijlocul săptămânii trecute, jucătorii lui FC Brașov au intrat în vacanță, șefii clubului au răspuns provocării antrenorilor și au acceptat să joace, vineri, un meci care s-a dovedit extrem de spectaculos.

Mărginean a intrat bine în rolul arbitrului

„Limoniu“ nu a dorit să se bage la joc acuzând probleme la genunchi, însă a preferat rolul arbitrului. Cum în această perioadă arbitrajul românesc se confruntă cu mari probleme, iar șeful CCA, grecul Kiros Vasaras, este contestat din toate părțile, Limoniu a ieșit în evidență mai ceva ca Sorin Corpodean în meciul de poveste Forex – FC Brașov. Nu a avut însă parte de proteste din partea subalternilor. În rest, echipa antrenorilor din care au făcut parte, printre alții, Călin Moldovan, Negoiță, Cristescu, Surdu, Maghici, Forika, Mureșan, Păun, Filip sau Mitroi s-a impus destul de clar cu scorul de 6-4 în fața echipei conducerii din care au făcut parte Buga, Moraru, Constantinescu sau Babeiu. Cristescu, cu un hat- trick, și Surdu cu o dublă, s-au remarcat în echipa câștigătoare, în timp ce Marian Constantinescu, și el autorul unei duble, a salvat onoarea echipei șefilor. Buga nu a marcat, dar a punctat la impresia artistică. Cristescu a înscris golul meciului, chiar în debutul jocului, când a reușit să înscrie cu călcâiul!

„Meci de retragere “ pentru Constantinescu

- Advertisement -

La final, Marian Constantinescu a fost protagonistul unei glume puse la cale de antrenorii Moldovan, Șanta și Negoiță. Astfel, tehnicienii i-au pregătit lui „Costică “ un buchet de flori, o diplomă cu mesajul „mulțumim pentru efortul depus în slujba fotbalului românesc “, dar și un fanion al clubului. „Tot spunea Marian că nu a avut parte de un meci de retragere. I l-am făcut noi, acum, înainte de Crăciun“ au spus antrenorii. Constantinescu a fost surprins și a stârnit hohote de râs când i-a întrebat pe antrenori: „Cei, mă, mă dați afară? “.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii