-2 C
Braşov
AcasăCititoriEste bine să știți: 7 sfaturi pentru o petrecere reușită la tine...

Este bine să știți: 7 sfaturi pentru o petrecere reușită la tine acasă

Dacă vrei să fii cea mai bună gazdă la o petrecere pe care o ții acasă la tine, treuie să respecți câteva regului. Acest îndrumar are la bază cele mai importante elemente legate de muzică, băutură, gustări și decor. Iată 7 sfaturi pentru o petrecere reușită:

1. Când organizezi petrecerea acasă?

Cea mai potrivită seară din săptămână în care poți organiza o petrecere la tine acasă este cea de vineri. Sunt șanse mari ca nimeni să nu lucreze a doua zi, așadar, fiecare poate sta cât vrea la party-ul pe care îl ții și, mai important decât atât, fiecare poate bea un pahar cu alcool, fără a se teme că a doua va trebui să suporte mahmureala la job

2. Ce băutură aduci la petrecerea de acasă?

Băuturile alcoolice, consumate cu măsură, dau viață petrecerilor, fiind nelipsite atunci când oamenii au chef să se distreze. Cele mai bune băuturi în acest caz sunt berile și vinul, dar nu uita că există sigur invitați care ar dori de shoturi, whiskey, rom sau votcă. Cu siguranță, nu trebuie să lipsească apa minerală și cea plată, sucuri sau răcoritoare acidulate.

3. Ce gustări pregătești la petrecerea de acasă?

Dacă nu este o sărbătoare clasică, Crăciun sau Revelion, sau o masă în familie, nu trebuie să îți faci prea mari griji în privința preparatelor. Poți pregăti câteva platouri cu gustări, boluri cu „ronțăieli”, iar dacă foamea devine mai mare, puteți comanda rapid pizza, burgeri sau alte preparate de tip fast-food, pe placul tuturor.

4. Ce muzică pui la petrecerea de acasă?

Gusturile nu se discută, însă ar fi indicat să aveți o înțelegere în privința faptului că nimeni nu trebuie să schimbe muzica, în timp ce se derulează o piesă. Cât despre genuri, atâția oameni, atâtea melodii preferate. Deci nu va va fi foarte greu să aveți mereu pe fundal o linie melodică, mai ales că Youtube-ul este inepuizabil. Puteți opta fie pentru un playlist cu muzică chill, dar și pentru un post de radio online, pentru a nu trebui să mergeți iar și iar la laptop, de fiecare dată când o melodie se va termina.

5. Cum procedezi cu vecinii atunci când faci un party acasă?

Dacă stai la bloc, gălăgia poate fi o problemă deranjantă pentru vecinii tăi. Pentru că ești gazdă, ești responsabil atât de comportamentul celor care îți trec pragul, cât și de zgomotul pe care îl produce petrecerea. Dacă vrei să fii un vecin fără probleme în scară, anunță-i din timp pe vecinii de jos, de deasupra și de lângă tine că vei organiza pe data de X, la ora Y, o petrecere acasă, cerându-ți scuze pentru zgomotul care se va auzi din apartamentul tău. Un astfel de gest contează, dar asta nu înseamnă că zgomotul treuie să „spargă” pereții..

6. Luminile potrivite pentru o petrecere acasă

Cele mai potrivite lumini pentru o petrecere organizată acasă sunt luminile calde. Lumina rece este supărătoare pentru încăpere și poate fura din farmecul unei petreceri frumoase între prieteni. Un lampadar cu lumină caldă sau un set de becuri de intensitate mică, agățate pe pereții camerei în care ții petrecerea, pot transforma un spațiu banal al apartamentului în cea mai frumoasă sală de dans.

7. Sfaturi pentru confort la petrecerea de acasă

Dacă vrei să păstrezi mai bine curățenia locului în care se ține petrecerea, și să scapi de stres în timpul petrecerii, îți recomandăm să scoți dinainte covoarele sau mochetele din camera unde stau invitații. Îți va fi mult mai simplu să mături și să dai apoi cu mopul pe o suprafață lucioasă, precum parchetul sau pardoseala mată. În cazul unei petreceri fără staif, cele mai potrivite tacâmuri și pahare sunt cele de unică folosință. Nu există riscul ca acestea să se spargă și nici nu trebuie să pierzi apoi timp cu spălatul paharelor, veselei și tacâmurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE