-5.7 C
Braşov
AcasăNationalBugetul primei etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în...

Bugetul primei etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în doar 5 minute

Bugetul primei etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în doar 5 minute, anunță Administrația Fondului pentru Mediu.
Au fost rezervate 35.000 de vouchere, din care peste 13.000 pentru mașini de spălat rufe, peste 7.000 pentru mașini de spălat vase și aproape 14.500 de frigidere.

Începând de azi, la ora 10:00, persoanele fizice au putut să se înscrie în prima etapă a programului, pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și frigidere, iar voucherele s-au terminat în 5 minute !

Următoarea etapă, cea rezervată pentru televizoare, laptopuri și tablete începe pe 3 decembrie, la ora 10 iar ultima, pentru aparate de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoare pe 10 decembrie, la ora 10.

Pentru mașini de spălat rufe și vase, aparate de aer condiționat, frigidere, televizoare și uscătoare de rufe statul oferă vouchere în valoare de 400 de lei, pentru aspiratoare vouchere de 200 de lei, pentru laptopuri vouchere în valoare de 500 de lei și pentru tablete vouchere de 300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE