4.8 C
Braşov
AcasăMagazinGina Lollobrigida: Cea mai frumoasă femeie a anilor ‘50-’60, mâhnită la 94...

Gina Lollobrigida: Cea mai frumoasă femeie a anilor ‘50-’60, mâhnită la 94 de ani

l Fiul i-a interzis controlul asupra propriei averi

Gina Lollobrigida, una dintre legendele filmului italian și mondial, se luptă cu familia ei din cauza unei tutele care i-a fost impusă. În vârstă de 94 de ani, actrița care fermeca mapamondul cu frumusețea ei se declară mâhnită de ceea ce i se întâmplă la bătrânețe.
Gina Lollobrigida a jucat în filme de referinţă începând cu anii ‘50, precum “Cocoşatul de la Notre Dame” (1956). În luna iulie a acestui an, italianca a împlinit 94 de ani. La inițiativa fiului ei, instanța i-a atribuit un tutore, iar ea nu mai poate lua niciun fel de decizii financiare.
“Nu am făcut nimic rău. La vârsta mea, ar trebui să am puţină linişte. Dar nu am. Sunt obosită. Ar trebui să fiu lăsată să mor în pace”, a declarat actrița în cadrul unui interviu emoționant la televiziunea Rai 1.
Astăzi, fosta actriță se află într-o situație pe care nu o credea posibilă, aceea de a nu avea putere de decizie asupra banilor sau bunurilor dobândite într-o viață întreagă. Aceasta îl suspectează pe fiul ei, Milco, și pe apropiații acestuia că vor să pună mâna pe moștenire.
De cealaltă parte, fiul Ginei Lollobrigida susține că asistentul acesteia, un bărbat de 30 de ani, o manipulează pe femeie. Despre bărbatul invocat, Lollobrigida a spus că este “o persoană bună” și “marea ei fericire”, scrie Agerpres, care citează declarațiile ei din emisiune. În anii ‘50-’60, Gina Lollobrigida a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume. Alături de Sophia Loren și Claudia Cardinale, este considerată una dintre legendele filmului italian. A jucat cu actori de marcă precum Anthony Quinn, Humphrey Bogart sau Marcello Mastroianni, iar după ce și-a încheiat cariera în această industrie, s-a reorientat către fotografie și sculptură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE