4.8 C
Braşov
AcasăMagazinUnii pot...Regi și regine în autobuz sau la volan

Unii pot…Regi și regine în autobuz sau la volan

l Cum au fost fotografiați!

Ai putea crede că regii și reginele circulă doar cu limuzine conduse de șoferi la patru ace. Iată însă că lucrurile nu stau întotdeauna așa, iar mai multe figuri regale au fost surprinse, de-a lungul timpului, în autobuz sau la volan. E clar că au oricând șoferi la dispoziție, dar uneori inclusiv regii și reginele simt nevoia să fie pe cont propriu. Să își conducă singuri mașinile preferate sau chiar să urce în autobuz printre oamenii de rând. Zilele trecute, Regina Rania a Iordaniei i-a primit într-o vizită oficială pe Prințul Charles și Ducesa de Cornwall. Considerată drept una dintre cele mai stilate femei din lume, Regina Rania are o mașină electrică Tesla pe care adoră să o conducă. S-a întâmplat și acum, când a luat-o pe soția Prințului Charles la o plimbare.

Regina Elisabeta

Și Regina Elisabeta obișnuiește să își conducă singură mașina. A fost întotdeauna pasionată de condus și nu a renunțat la această plăcere nici măcar odată cu înaintarea în vârstă.
Pe de altă parte, Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei au circulat recent cu autobuzul. S-au uract într-un mijloc de transport în comun și au schimbat păreri cu ceilalți călători. Regele Felipe a spus că a fost pentru prima oară în viață când a circulat cu autobuzul.
Regina Letizia, în schimb, și-a adus aminte cu nostalgie de perioada studenției când se deplasa tot cu mijloacele de transport în comun. Cei doi au făcut această călătorie pentru a celebra 75 de ani de la înființarea companiei municipale de transport EMT.
În 2018, Regele Felipe al VI-lea a circulat și cu metroul. A făcut-o atunci tot cu o ocazie specială. Mai exact, împlinirea a 100 de ani de când operează acest mijloc de transport subteran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE