0.5 C
Braşov
AcasăStiri BrasovFaceți-vă cont! Consiliul Județean Brașov cere ajutorul firmelor din turism

Faceți-vă cont! Consiliul Județean Brașov cere ajutorul firmelor din turism

l Pentru a le face cunoscute!

Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Szenner Zoltan , cere ajutorul celor care lucrează în turismul brașovean pentru a-i face…cunoscuți. Aplicația legată de turismul din județul Brașov are nevoie de mai multă vizibilitate, prin completarea constantă și corectă a datelor agenților economici care activează în această industrie. Iată mesajul vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov:
”Consiliul Judetean Bra­șov a dezvoltat mai demult o aplicatie legata de turism, https://brasovtourism.app/ destinată atât turiștilor care vin să viziteze județul Brașov cât și operatorilor economici din domeniul turismului care astfel își pot promova afacerea pe aplicație. Aplicația este gratuită, atât pentru utilizatori cât și pentru societățile din domeniu care își deschid cont în ea. Consider că este important să vină Consiliul Județean în sprijinul societăților care activează în domeniul turismului, asigurându-le o platformă gratuită pe care își pot promova produsele și serviciile. Mai ales pentru operatorii mici din domeniu cred că este de ajutor să aibă o platformă pe care se pot promova în mod gratuit. Aplicația a fost dezvoltată de Eventya, cei care au realizat și aplicația Sibiu City App, dar mai trebuie câțiva pași ca să o putem face suficient de vizibilă și atractivă :
1. să actualizăm permanent evenimentele care se desfășoară în județul Brașov
2. să realizăm și încărcăm cu regularitate conținut în aplicație
3. lista operatorilor economici din turism, prezenți în aplicație, să fie cât mai completă și cu informațiile actualizate
Dacă reușim acest lucru atunci aplicația va fi suficient de utilă și atractivă ca să fie descarcată și utilizată de un număr mare de turiști, așa cum se întâmplă și în Sibiu.
Până acum am cerut Centrelor de Informare Turistică de pe întreg teritoriul județului să încarce în aplicație evenimentele care se desfășoară în zona lor, am solicitat unităților de cultură subordonate Consiliului Județean să își facă cont și să încarce în aplicație toate evenimentele culturale organizate și am inclus în toate contractele de finanțare pentru proiecte culturale sau sportive cofinanțate de Consiliul Județean, obligația de a încărca evenimentul și pe aplicație.
Recent, am încheiat și un contract între Consiliul Județean și Eventya, pentru realizarea de conținut și promovarea aplicației pe mai multe canale on-line tot în scopul de o face cât mai atractivă și vizibilă utilizatorilor.
Dacă activați în domeniul turismului vă invit pe această cale să vă deschideți un cont în aplicație sau dacă aveți deja un cont, să verificați dacă datele din aplicație: adresă, date de contact, program de funcționare, serviciile oferite, sunt actualizate.
Împreună vom reuși să facem aplicația utilă și atractivă pentru utilizatori și vom putea să vă oferim o platformă gratuită pentru promovarea serviciilor. Suntem doar la început, va mai dura un pic, dar este ca o roată pe care trebuie doar să o urnim și după aceea se învârte. Dacă o facem atractivă și o promovăm tot mai mulți utilizatori o vor descărca, cu cât va fi mai folosită de utilizatori, cu atît mai mulți operatori economici din domeniul turismului își vor face cont pe aplicație. Haideți să o punem în mișcare!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE