2.7 C
Braşov
AcasăStiri BrasovCu certificat verde fals, la restaurant în Bran = dosar penal!

Cu certificat verde fals, la restaurant în Bran = dosar penal!

Un bucureștean în vârstă de 47 de ani este cercetat penal de polițiștii din Bran pentru infracțiunea de ”fals în declarații”, ca urmare a folosirii unui certificat verde fals.
Duminică după amiază, în timpul unui control organizat de polițiștii din Bran pentru verificărea respectării normelor legale în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 47 ani, din municipiul București, care se afla în interiorul unei societăți comerciale (restaurant) situată pe raza Stațiunii Bran. La solicitarea polițiștilor de a prezenta certificatul verde și actul de identitate pentru a se stabili dacă clientul este vaccinat sau trecut prin boală , bărbatul a refuzat să prezinte cartea de identitate prin care să confirme că certificatul verde prezentat corespunde datelor sale personale. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că certificatul verde prezentat la control nu aparține bucureșteanului , ci unei alte persoane, documentul fiind utilizat fără drept.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE