-0.6 C
Braşov
AcasăMagazinPrima poză în rochie de mireasă: Paris Hilton și Carter Reum s-au...

Prima poză în rochie de mireasă: Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit în prezența a sute de invitați, într-un cadru ultra luxos

Trei zile și trei nopți ține petrecerea extravagantă dată cu ocazia nunții lui Paris Hilton. După șase cereri în căsătorie, moștenitoarea imperiului Hilton și-a găsit alesul. Carter Reum este cel care a dus-o la altar pe vedeta de 40 de ani, într-o ceremonie la care au participat sute de invitați, printre care și vedete de top. Cu multe zile înainte de marele eveniment, domeniul impresionant din Bel-Air al bunicului miresei a fost total transformat pentru a găzdui invitații. Aranjamente florale impresionante cu inițialele mirilor și detalii pentru care s-a lucrat cu minuțiozitate au împodobit reședința și împrejurimile. A fost instalat inclusiv un ring de dans enorm pe gazon. Paula Abdul, Emma Roberts, Bebe Rexha și Ashley Benson au fost doar câteva dintre invitatele care au fost zărite de paparazzi. Cei doi miri s-au logodit în februrie anul acesta, după o relație care a început în decembrie 2019. Aceștia se cunosc de mai bine de 10 ani, Carter fiind un prieten de familie, dar nici el și nici Paris nu au realizat că au sentimente profunde unul pentru celălalt decât acum doi ani.

Prima poză în rochie de mireasă a fost pusă chiar de Paris Hilton pe pagina ei de Instagram, acolo unde a anunțat că a devenit soția lui Carter. Vedeta anunțase că va purta nu mai puțin de 10 rochii în ziua cea mare, toate făcute pe comandă. Paris a mers pe clasic în ceea ce privește look-ul complet, atât când vine vorba de machiaj, cât și manichiură și coafură. „Atunci când am stat de mână în fața altarului, inima mea a bătut mai tare. A fost unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le-am simțit în viața mea. Mi-am găsit partea lipsă. Pentru mine, ești mai mult decât un soț. Îmi ești cel mai bun prieten, profesor, iubit, confident și tatăl copiilor pe care îi vom avea împreună. Sunt mândră să îți fiu soție. O parte din mine a crezut întotdeauna că îmi e menit să fiu singură. Știu acum că în tot acest timp, planetele se aliniau pentru ca noi să ne regăsim. Abia aștept viitorul pe care ni-l vom crea împreună!”, a scris Paris Hilton pe rețelele de socializare.

La ceremonia religioasă, mireasa a purtat o superbă rochie semnată Oscar de la Renta.
„Încă din copilărie am visat la o nuntă de basm. Am visat să port o rochie superbă. Am visat să mă căsătoresc cu un bărbat care să îmi fie cel mai bun prieten. Un bărbat cu o inimă bună. Am iubit-o pe prințesa Grace Kelly și am admirat-o mereu pentru eleganța și stilul ei. Am știut că îmi doresc aceeași eleganță în ziua în care voi păși spre altar. Ziua nunții mele a fost pură magie. A fost tot ce mi-aș fi putut dori. Incredibila mea rochie Oscar de la Renta m-a trnsformat în mireasa pe care mi-o imaginam în copilărie. Visele chiar devin realitate”, a dezvăluit Paris Hilton. Înainte de a-și găsi alesul, Paris Hilton a mai fost logodită de trei ori. Modelul Jason Shaw; moştenitorul unui magnat grec, Paris Latsis; şi actorul Chris Zylka i-au oferit toți inele de logodnă celebrei blonde. Al patrulea a fost cu noroc, Carter Reum devenind soțul visat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE