-1.5 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Pui cu sos de portocală

Ingrediente: carne de pui (pulpe şi piept), 1 portocală, 1 pahar vin, 1/2 pahar apă, sare, piper, ulei de măsline
Preparare: Carnea de pui se lasă în apă 30 min . Într-o tigaie se pune uleiul de măsline, carnea şi apa apoi se pune capacul şi se lasă să fiarbă până ce scade apa şi începe să se rumenească carnea. După ce a prins culoare se adaugă vinul, sarea, piperul. Se lasă să dea câteva clocote şi se scoate carnea. În zeama rămasă se pune 50 ml apă şi felii de portocală. Se lasă să dea câteva clocote. Se serveşte carnea cu sosul deasupra și cu o garnitură de piure de cartofi sau orez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE