7.3 C
Braşov
AcasăSportBrașoveanul Dan Calancea dă prima bătălie cu Islanda. „Mizez foarte mult pe...

Brașoveanul Dan Calancea dă prima bătălie cu Islanda. „Mizez foarte mult pe ambiția fetelor“

Autor: Adi MARICA

l Naționala feminină de baschet începe campania de calificare la la FIBA Women’s Euro Basket 2023 cu un meci contra Islandei

Reprezentativa feminină de baschet începe astăzi campanie de calificare la FIBA Women’s Euro Basket 2023. Noul selecționer, brașoveanul Dan Calancea debutează pe banca „acvilelor“ cu un meci contra Islandei.

„Vom pune cu toții inimile pe parchet“

Meciul este programat astăzi, de la ora 18.00, în Sala Dinamo. „ Normal că sunt emoții, la fel ca la orice meci important. Începem o campanie de calificare într-o grupă extrem de dificilă. Echipa națională a României este într-o perioadă de reconstrucție, cu multe jucătoare tinere lipsite de experiența meciurilor de acest nivel. Mizez foarte mult pe ambiția fetelor și pe dorința lor de autodepășire. Din păcate vom juca acest meci cu Islanda fără spectatori, dar sunt convins că vom pune cu toții inimile pe parchet pentru o prestație cât mai bună“, a spus Calancea. Al doilea meci al tricolorelor în grupa C este programat duminică, de la ora 19:00, la Almeria, contra Spaniei.

„Le ținem pumnii tricolorilor lui Rădoi“

Tot astăzi, naționala de fotbal a României va juca de la ora 21.45, pe stadionul Steaua, un meci de totul sau nimic contra Islandei. „Așa s-a nimerit ca în aceeași zi să jucăm și la baschet și la fotbal cu Islanda. Le ținem pumnii tricolorilor lui Rădoi să bată Islanda “, este mesajul lui Calancea.

Lotul României:

Florina Stănici (Rapid), Carla Popescu (CSM Târgoviște), Ștefania Căti-nean (Sepsi SIC), Ioana Ghizilă (Sepsi SIC), Alina Podar (Sepsi SIC), Ecaterina Armanu (Olimpia CSU Brașov), Marta Fodor (CSM Satu Mare), Bianca Fota (Phoenix CSU Constanța), Teodora Neagu (Sepsi SIC), Dora Ardelean (CSM Satu Mare), Alexandra Ghiță (FCC Baschet UAV Arad), Nicolett Orban (Sepsi SIC), Sonia Cazacu (Rapid), Anisia Croitoru (Sepsi SIC).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE