4.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovMedic brașovean, reținut de polițiști în timp ce lua mită

Medic brașovean, reținut de polițiști în timp ce lua mită

Polițiștii brașoveni l-au reținut aseară pe medicul cardiolog Sorin Baloș, după ce l-au surprins în flagrant în timp ce lua mita pentru o intervenție chirurgicală. Dr. Baloș este specializat în chirurgie cardiovasculară și lucrează atât la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, cât și în sistemul privat.

Cazul a fost prezentat și de polițistul brașovean Marian Godină, care a precizat că persoana care a reclamat situația a menționat că suma totală solicitată de medic a fost de 10.000 lei, ”pentru personalul participant la operatie”. Din aceasta suma pacientul a achitat inițial o primă tranșă de 2.000 lei, iar medicul a fost ridicat în timp ce încasa diferența de 8.000 de lei din suma totală de 10.000 cerută pentru intervenția chirurgicală.
„Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele și să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune și i-am zis să nu cumva să dea înapoi și să aibă încredere. Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuții domnului doctor. Pe hol așteptau câțiva «pacienți»care au intrat în cabinet nepoftiți, imediat după tranzacție. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conștiința în locul meu? Pe mine nu”, a scris Marian Godină pe pagina lui de Facebook.
Medicul a fost reținut deocamdată pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE