8 C
Braşov
AcasăStiri Brasov53 de permise reținute și aproape 500 de amenzi date în week-end

53 de permise reținute și aproape 500 de amenzi date în week-end

180 de polițiști au participat în weekend la o acțiune pe linie de circulație rutieră în județul Brașov. Au fost utilizate echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei, precum și aparatele etilotest, etilometru și drugtest.
Pentru abaterile constatate, polițiștii brașoveni au aplicat 531 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 497 sancțiuni contravenționale fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor legii privind circulația pe drumurile publice.
Dintre cele 497 sancțiuni contravenționale, 184 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor privind folosirea centurilor sau dispozitivelor de siguranță omologate, atât de către conducătorii auto, cât și de către pasageri, 142 sancțiuni contravenționale aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 20 sancțiuni contravenționale aplicate pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și 151 sancțiuni contravenționale aplicate pentru săvârșirea altor abateri la regimul rutier. Polițiștii au reținut 17 certificate de înmatriculare și 53 permise de conducere, dintre acestea 26 permise de conducere au fost reținute pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, 10 permise de conducere reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 17 permise de conducere pentru săvârșirea altor abateri la regimul rutier. Totodată, polițiștii au constatat 19 infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE