-0.6 C
Braşov
AcasăCititori(P) Care sunt tipurile de pariuri cu cele mai mari cote?

(P) Care sunt tipurile de pariuri cu cele mai mari cote?

Orice parior, indiferent de experiența și nivelul său, își dorește să obțină cote cât mai bune atunci când pariază, evident, pentru a obține profituri cât mai mari. Acest aspect al profitului cât mai mare este dependent de mai mulți factori.

Unul dintre acești factori este cu siguranță tipul de pariu pe care îl alegi atunci când pariezi, deoarece în funcție de tipul de pariu și de varianta aleasă, cota diferă foarte mult. Există sute de tipuri de pariuri pe care agențiile le oferă în funcție de sportul și evenimentul pe care alegi să pariezi, dar doar unele au cele mai mari cote la pariuri.

Există tipuri de pariuri care țin foarte mult de noroc și tipuri de pariuri care se bazează mai mult pe analiza pariorului. Sunt de evitat tipuri de pariuri care se bazează strict pe noroc cum ar fi pariurile pe cine începe mingea de la mijlocul terenului.

Limite de pariere

Poate cel mai popular pariu care aduce și câștiguri destul de mari este pariul de tipul 1×2 sau 12. Acest pariu este un pariu tradițional și utilizat de orice parior, fie că este amator, fie că este profesionist. Totodată, acest tip de pariu nu lipsește din oferta de pariuri a niciunui meci. Există două tipuri de pariuri de acest gen care se aplică în funcție de sport.

La sporturile la care meciurile se pot termina cu 3 rezultate decisive precum fotbalul sau baschetul, variantele vor fi pariul pe câștigul echipei 1, pe remiză sau pe echipa 2, deci pariurile vor fi 1×2. La celelalte sporturi precum tenisul, meciurile nu se pot termina cu un scor egal, deci există pariuri 12.
Un avantaj mare este că apar foarte rar limite de pariere la acest tip de pariuri. Acest lucru te ajută dacă folosești o metodă care implică sume mari de pariere.

Pariu sub/peste

Un alt tip de pariu foarte profitabil este pariul sub/peste. Acest tip de pariu oferă în general cote mari și este destul de ușor de intuit dacă ai o analiză foarte bine pusă la punct. Iese din schemă analiza câștigătorului meciului și te poți axa doar pe câte goluri se vor da în acel meci.

Dacă știi istoricul echipelor și știi cum se descurcă de obicei în meciuri asemănătoare, atunci poți intui dacă vor fi peste x număr de goluri, sau sub acel număr. Acest tip de pariuri poate fi găsit pe mai multe sporturi precum fotbal, handbal sau baschet.

Pariuri cu handicap

O altă categorie de pariuri care oferă cote foarte bune sunt pariurile cu handicapuri, mai exact handicapurile asiatice. Acest tip de pariu este preferat de majoritatea pariorilor profesioniști. Acest tip de pariu îți oferă posibilitatea să adaugi un avantaj fictiv unei echipe sau un handicap.

Există mai multe tipuri de handicapuri asiatice. De exemplu, dacă alegi să plasezi un pariu cu handicap la un meci de fotbal între Barcelona și Real Madrid și alegi varianta de handicap asiatic Barcelona -1.00, atunci Barcelona va trebui să se impună în fața Real Madrid la o diferenţă de 2 sau mai multe goluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE