2.6 C
Braşov
AcasăCititori(P) Care sunt cotele nici prea mici, dar nici prea mari?

(P) Care sunt cotele nici prea mici, dar nici prea mari?

Pariurile au fost întotdeauna o mare atracție pentru populație, sub orice formă, fie că vorbim de pariuri sportive sau de pariuri pe anumite evenimente sau întâmplări. Există multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să plasezi un pariu.
Unul dintre cele mai importante aspecte ale pariurilor se referă la cote. Există pariori care joacă pentru a câștiga un profit constant din această activitate și pariori care joacă pur pentru distracție.

Este evident că cea mai bună variantă de a juca este cea în care joci pentru distracție dar reușești să obții și un profit. Pentru a avea șanse de reușită cât mai mari este bine să nu te axezi pe cote nici prea mari, dar nici prea mici, dar să profiți și de pariuri fara risc la case de pariuri.
O să îți explic în rândurile care urmează ce înseamnă sa nu ai cote nici prea mici, dar nici prea mari.

Evită meciurile foarte dezechilibrate

Dacă ai mai jucat la pariuri, probabil știi deja că fiecare cotă este făcută în funcție de șansele ca acel pariu să iasă. Cu cât o cotă este mai mare, cu atât șansele de reușită sunt mai mici. Dacă vorbim, de exemplu, despre un meci de fotbal cu una dintre echipe favorită, atunci este clar că echipa favorită va avea o cotă mult mai mică și asta datorită faptului că are mari șanse să câștige partida.

În schimb, dacă cealaltă echipă este o echipă “no name”, adică necunoscută, aceasta va avea o cotă foarte mare, dar și șansele ca acea echipă să câștige sunt foarte mici. De aceea este bine să eviți astfel de meciuri foarte dezechilibrate. În situația în care ai paria pe echipa favorită, vei obține cote e genul 1.10, 1.20, ceea ce nu te va ajuta prea mult să obții profit. Ți-ar trebui 10 meciuri de genul acesta pentru a ajunge la o cotă de aproximativ 2, iar acest lucru nu te ajută.
Există trei tipuri de pariori, cei care aleg să mizeze sume mari pe cote mici, cei care aleg să mizeze sume mici pe cote mari și cei care aleg să mizeze sume calculate pe cote medii.

În cazul celor care aleg să mizeze sume mari pe cote mici, șansele de câștig sunt mari, dar profitul destul de sigur, deci vorbim de o strategie pe termen lung cu un profit mic. Dacă vorbim de cei care aleg să parieze sume mici pe cote foarte mari, atunci vorbim de pură distracție și de bilete care ies câștigătoare extrem de rar.
Cea mai bună variantă este să joci pe cote de 2 sau 3 la pariuri pe bilete cu evenimente puține. Este de preferat să faci o analiză amănunțită a meciurilor pe care alegi să pariezi și să țintești o cotă de 2 sau de 3. O cotă mai mică decât 2, nu-ți va aduce prea mare satisfacție, iar o cotă de peste 4 sau 5, îți va micșora șansele de reușită. Aceasta e cea mai bună strategie pentru a avea profituri constante pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE