2.6 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov – FC Hermannstadt. Andrei Șanta: „Un meci pe viață...

FC Brașov – FC Hermannstadt. Andrei Șanta: „Un meci pe viață și pe moarte “ l Vlad Mihalcea a fost sărbătorit la antrenament

Andrei Șanta s-a izbit de un program infernal la primele meciuri ca antrenor principal la FC Brașov. Toto a debutat într-un meci de coșmar cu Petrolul, apoi a urmat înfrângerea, la limită, la Chiajna, o altă echipă cu pretenții la promovare. Sâmbătă, pe Tineretului, vine FC Hermannstadt, o altă echipă care se bate la promovare.

Relație specială cu Dani Coman

Andrei Șanta își va înfrunta cu ocazia meciului de sâmbătă doi foști elevi la FC Brașov, Dani Coman și Marius Măldărășanu. „Sunt doi foști elevi ai mei. Cu Dani Coman am relație specială, pentru că am lucrat direct cu el ca portar. Acum el e conducător, a învățat meserie. Sunt convins că Dani nu va fi niciodată antrenor, el se pricepe la afaceri, este un președinte bun de club și cred că va continua pe această linie. Măldă e un antrenor foarte bun, are o echipă bună, cred că au în lot 12 jucători care au jucat în Liga 1 “, a spus Andrei Șanta, care anticipează un meci de totul sau nimic cu sibienii. „ Meciul de sâmbătă va fi pe viață și pe moarte. E vor să rămână acolo sus, iar noi trebuie să ieșim odată din această situație grea și sper să o facem “. Meciul FC Brașov – FC Hermannstadt se va disputa sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul Tineretului.

Mihalcea, sărbătorit pe teren
La finalul antrenamentului de astăzi, Vlad Mihalcea a fost sărbătorit pe terenul de la Metrom pentru împlinirea a 23 de ani. „Dudu “ a primit un tort din partea clubului, iar colegii i-au cântat „La mulți ani “. „Puneți o dorință! “, i-au cerut colegii. Aflat pe marginea terenului, Marian Constantinescu i-a strigat lui Mihalcea: „să fii titular sâmbătă! “ stârnind hohote de râs în tabăra brașoveană. Mihalcea pare în revenire de formă, având o prestație apreciată în meciul de la Chiajna. „Mihalcea a avut o evoluție bună, dar poate mult mai mult “, a spus Șanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE