6.7 C
Braşov
AcasăNational”Am auzit că dacă te vaccinezi, te transformi în reptilă. Eu m-am...

”Am auzit că dacă te vaccinezi, te transformi în reptilă. Eu m-am vaccinat în ianuarie și după cum vedeți, nu m-am transformat”

Dr. Florin Puflea a prins vârful pandemiei de Covid în Italia, într-o secție ATI din Verona, și ca și atunci, transmite și de această dată un mesaj românilor: ”protejați-vă, purtați masca (…) prevenția este cea mai importantă, pentru a nu ajunge să fiți tratați în spitale”. Mesajul său a fost transmis miercuri, în cadrul unei videoconferințe pe care ambasadorul României în Italia a susținut-o cu reprezentanții mediului asociativ și ai presei de limbă română din această țară.
”Copiii noștri sunt vaccinați cu 10 vaccinuri. Dacă aveți copii, știți că în primii ani de viață, copiii sunt vaccinați obligatoriu sau ne-obligatoriu, dar se ajunge în primii doi ani de viață la 10 vaccinuri. Avem vaccinuri care se numesc hexa-valente. În aceste injecții, copilul nostru primește șase tipuri de vaccinuri. Cum bine știți, vârsta înaintată a oamenilor în Europa, în Italia, oamenii ajung la 80, 90 de ani. Să știți, dragii mei conaționali, că acea vârstă înaintată este datorată și faptului că prin vaccinare noi am blocat anumite boli. În anii 50, 60 se murea de difterie. Astăzi, avem posibilitatea să evităm această boală tocmai prin vaccinare. Cine pune în dubiu vaccinul, cine pune în dubiu știința, nu sunt oameni de specialitate, sunt oameni care nu au studii medicale, nu au o cultură medicală. Sunt oameni care vă mint și vă manipulează tocmai pentru interese meschine”, a transmis doctorul.
Florin Puflea a avut un mesaj și pentru anti-vacciniști:
”Am auzit că dacă te vaccinezi și te transformi în reptilă. Eu m-am vaccinat în ianuarie și după cum vezi, nu m-am transformat într-o reptilă. Dacă mergeți în spitale nu veți vedea reptile, veți vedea oameni care trudesc pentru binele semenilor lor”, a mai punctat medicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE