-0.6 C
Braşov
AcasăMagazinMedici esteticieni explică ce s-a întâmplat cu fața lui Tom Cruise. Actorul...

Medici esteticieni explică ce s-a întâmplat cu fața lui Tom Cruise. Actorul i-a șocat pe fani după ce a apărut de nerecunoscut la un meci de baseball

Tom Cruise a creat un val de reacții pe internet după ce a apărut în public cu fața complet schimbată, de parcă ar fi luat mai multe kilograme în plus peste noapte. Iar acum, un grup de doctori esteticieni explică ce s-a întâmplat cu chipul acestuia, dezvăluind intervențiile estetice la care cred că a apelat starul din “Mission Impossible”.
Imaginile cu actorul, în vârstă de 59 de ani, au început să circule pe internet după ce acesta a participat la un meci de baseball cu fiul său adoptiv, Connor, în vârstă de 26 de ani. În urma fotografiilor, internetul a intrat într-o frenezie totală, întrebându-se ce s-a întâmplat cu chipul actorului, care a devenit vizibil mai umflat, mai ales în zona obrajilor. Din acest motiv, dr. Nyla Raja, un doctor estetician din Londra, a explicat pentru Femail ce s-a întâmplat cu adevărat cu fața lui Tom Cruise, relatează Daily Mail. Conform acesteia, actorul ar fi exagerat cu intervențiile estetice, mai exact fillerele, substanțe menite să îmbunătățească aspectul ridurilor și să uniformizeze aspectul total al feței.
“S-ar părea că Tom a făcut exces de injecții antirid și fillere, ceea ce a avut efect negativ asupra aspectului său”, a spus Dr. Nayla.
Dr. Ross Perry și Dr. Esho, alți doi doctori esteticieni, consideră că aspectul schimbat al lui Tom Cruise este cauzat de o combinație între creșterea în greutate și intervențiile estetice. “Tom arată semnificativ diferit în cele mai recente poze și aș sugera că este o combinație de creștere în greutate și fillere dermice”. Totodată, aceștia explică faptul că, odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde din elasticitate și devine căzută, iar în cazul lui Tom, zona obrajilor este întinsă și pufoasă în același timp, fapt cauzat de excesul de fillere injectate în acea zonă. De asemenea, medicii au sesizat lipsa liniilor de expresie din jurul gurii, ce sunt normale atunci când o persoană zâmbește, precum și fruntea netedă, detalii ce indică că Tom Cruise a apelat la botox. “Aș sugera, de asemenea, că i-a fost injectată o cantitate mică de Botox în frunte, deoarece pielea sa este foarte netedă având în vedere vârsta sa, cu siguranță m-aș aștepta să văd mai multe semne de îmbătrânire sub formă de linii și riduri”, a adăugat Dr. Perry.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE