8 C
Braşov
AcasăMagazin„Ce s-a întâmplat cu fața ta?” Victoria Beckham, criticată de fani după...

„Ce s-a întâmplat cu fața ta?” Victoria Beckham, criticată de fani după apariția la GMA, pentru că și-ar fi mărit buzele

l ”Este un tată incredibil și un soț minunat”

Victoria Beckham a intrat săptămâna aceasta în rândul vedetelor criticate de fani pentru că recurg la intervenții estetice exagerate, la scurt timp după apariția controversată a lui Tom Cruise pe stadionul din San Francisco. Soția lui David Beckham, acum în vârstă de 47 de ani, a fost invitată la Good Morning America, pentru a-și promova noua gamă de produse cosmetice. Dacă aproape toată lumea a apreciat-o pentru ținuta vestimentară aleasă, nu același lucru se poate spune despre felul cum a arătat fața ei.
„Vă rog, nu vă mai umpleți buzele cu fillere!”, a comentat un utilizator pe pagina de Instagram a emisiunii Good Morning America, la o imagine cu Victoria.
„Ce s-a întâmplat cu fața ei?”, a scris cineva pe Twitter.
„Doamne, efectul injecțiilor în buze este groaznic”, „De ce femeile își fac asta singure ?? !!, „O iubesc pe Victoria Beckham, dar este o rușine cum a ales să-și distrugă buzele”, sunt alte reacții de pe Twitter.
Alții au scris: „Victoria Beckham la GMA m-a îngrozit. Nu mai vorbește natural, este deranjant”, „Care este scopul ei final? Fața trasă în spatele urechilor? Eu abia am împlinit 47 de ani, poate devin prea bătrână pentru aceste femei”.
La Good Morning America, Victoria nu a vorbit doar despre noua ei linie de cosmetice, ci și despre mariajul de 22 de ani cu David Beckham. Care este secretul unei căsnicii de durată? „Ne distrăm. Ne susținem reciproc. Ne place să fim împreună. Este un tată incredibil și un soț minunat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE