-0.3 C
Braşov
AcasăMagazinGașca din seria ”EXPENDABLES” s-a reunit! Imagini cu Sylvester Stallone și Jason...

Gașca din seria ”EXPENDABLES” s-a reunit! Imagini cu Sylvester Stallone și Jason Stratham la filmările celei de-a patra părți a seriei

l După 7 ani

Fanii seriei “Expen­dables” sunt fericiți. Preferații lor au început filmările pentru cea de-a patra parte din franciză, la mai bine de 10 ani de la apariția primei. Sylvester Stallone a împărtășit imagini de pe platou, însă nu apare singur, ci alături de un alt actor îndrăgit de public, Jason Statham.

Cele două staruri din filmele de acțiune au afișat zâmbete largi. Îmbrăcați în haine de luptă, Stallone și Statham au părut gata să înfrunte din nou pericolele, în timp ce în alta poză apar mult mai relaxați, îmbrăcați casual și puși pe distracție.
“Distrându-mă la muncă alături de Jason, bunul meu prieten, la noul Expendables”, a scris Stallone pe Instagram. În această parte a seriei li se alătură, printre alții, Megan Fox și rapperul 50 Cent. Se întorc și Dolph Lundgren și Randy Couture, în rolurile lui Gunner Jensen, respectiv Toll Road, notează ” People”.
Au trecut șapte ani de la precedentul “Expendables”. Cel de-al patrulea film este regizat de Scott Waugh, în timp ce Jason Statham a trecut și în echipa de producție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE