-0.3 C
Braşov
AcasăMagazin”Nu eram fericită!” Adele a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de...

”Nu eram fericită!” Adele a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Simon Konecki

l ”Nu ne-am rănit unul pe celălalt!”

Adele traversează cea mai bună perioadă din viața ei. A slăbit spectaculos, iubește din nou și, în plus, urmează să lanseze o piesă nouă, după o pauză de șase ani. În acest context, ea a vorbit pentru prima dată despre căsnicia cu Simon Konecki și a dezvăluit care a fost motivul pentru care au divorțat. În cadrul unui interviu pentru Vogue SUA și UK, artista a vorbit despre decizia de a divorța de tatăl fiului ei și a mărturisit că a decis să se pună pe ea pe primul plan.
”Treceam prin momente dificile și nu eram fericită. Niciunul dintre noi nu a făcut ceva greșit.”, a mărturisit artista în vârstă de 33 de ani pentru Vogue.
Totodată, ea a continuat seria mărturisirilor și a povestit că a mers mai departe după divorțul de Simon Konecki.
”Nu ne-am rănit unul pe celălalt, nici vorbă de așa ceva. A fost ceva de genul: <> E foarte important pentru mine. Am divorțat ca să-mi găsesc fericirea.”, a spus Adele, care are cu Simon un fiu pe nume Angelo, în vârstă de opt ani. Totodată, ea a mărturisit că are o relație foarte apropiată cu fostul soț. Ei locuiesc aproape, împart custodia fiului lor și se văd frecvent.
”Nu este unul dintre foștii mei, este tatăl copilului meu.”, a spus cântăreața dezvăluind că se întâlnesc frecvent pentru a petrece timp cu fiul lor. În același timp, ea a mărturisit că singurul motiv pentru care a decis să divorțeze a fost faptul că nu era fericită. ”Dacă ar trebui să găsesc un motiv pentru care am plecat, acela a fost pentru a-mi găsi fericirea. Deși a fost greu pentru Angelo, cred că el devine fericit atunci când mă vede pe mine.”, a mai spus ea.

Divorțul dintre Adele și Simon Konecki s-a pronunțat în luna martie

Divorţul cântăreţei engleze Adele a fost finalizat, potrivit BBC, iar ea şi fostul soţ, antreprenorul Simon Konecki, vor împărţi custodia fiului lor în vârstă de opt ani, Angelo. Cuplul s-a separat în aprilie 2019, iar în luna septembrie a aceluiaşi an, ea a depus cererea de divorţ. Divorţul, deschis în Los Angeles, a fost finalizat anul acesta prin mediere, iar detalii suplimentare nu sunt cunoscute. Adele l-a născut pe Angelo în 2012, iar după şase ani s-a căsătorit, în secret, cu tatăl copilului ei, Simon Konecki, fost investitor bancar. În luna octombrie a anului trecut, ea a fost gazda emisiunii „Saturday Night Live” de la NBC, aceasta fiind prima sa apariţie publică de la gala Grammy din 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE