12.4 C
Braşov
AcasăSportLiga 1. Şefii lui Sepsi OSK refuzați de Boloni și Gâlcă

Liga 1. Şefii lui Sepsi OSK refuzați de Boloni și Gâlcă

l Patronul Laszlo Dioszegi a dezvăluit că antrenorii Ladislau Boloni și Costel Gâlcă au refuzat ofertele clubului
l Cristiano Bergodi și Dusan Uhrin se află pe lista celor de la Sepsi

Sepsi OSK n-a găsit antrenor principal, după despărțirea de Leo Grozavu. Deocamdată, echipa este pregătită de către secunzii Robert Ilyes şi Laszlo Kulcsar, cei care au condus-o și în remiza cu Rapid, scor 2-2, în etapa a 11-a din Liga 1.

Boloni a refuzat

Negocierile cu Loți Boloni și Costel Gâlcă nu s-au concretizat. „Este adevărat că Boloni a refuzat oferta noastră. Dar nu e exclus ca, în viitorul apropiat, să lucrăm împreună. Am avut speranțe mari, dar are niște motive personale pe care mi le-a explicat. Consider că putem să lucrăm cu el și ca oficial al clubului, și ca antrenor. Am niște visuri mari și aș vrea ca peste un an să vină la Sfântu Gheorghe și să preia frâiele echipei“, a spus Laszlo Dioszegi la  Digi Sport.

„Nu ne-am înțeles la bani cu Gâlcă“

Și varianta Costel Gîlcă a picat din motive financiare. „Din păcate, nici Costel Gâlcă n-a vrut să semneze cu noi. Trebuie să discutăm serios, să vedem cine va fi antrenor. Nu ne-am înțeles la bani cu Gâlcă. Suntem un club de mijlocul clasamentului, inclusiv cu banii. Voia să aducă mai mulți membri ai staff-ului și pentru asta era nevoie de bani. Deci totul a fost de la bani. Nu vreau să ajungem la insolvența la Sepsi și trebuie să fim atenți cu banii. De acum încolo, fiecare minut contează pentru noi. O să-i sun pe Șfaiter și pe Hadnagy, sunt sigur că au câte o listă cu variante de antrenor. Vom lua decizia împreună, niciodată nu voi lua decizia singur. Sperăm să numim antrenorul până la meci (n.r. – cu FC Voluntari, pe 16 octombrie). Ne trebuie un antrenor care poate să ne scoată din prăpastie. Nu acolo ne e locul! Sper să ieșim din prăpastie, încet, încet. Sunt peste 100 de antrenori care sunt propuși, dar până acum nu ne-am uitat la niciunul”, a mai spus șeful lui Sepsi OSK. Italianul Cristiano Bergodi și cehul Dușan Uhrin sunt în vizorul conducerii covăsnenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE