10.8 C
Braşov
AcasăCititori(P) Copilul tău cade din pat? Folosește o protecție de pat pentru...

(P) Copilul tău cade din pat? Folosește o protecție de pat pentru copii!

Specialiștii din domeniu recomandă parinților ca în intervalul vârstei de 2-3 ani să facă tranziția copiilor în propriul lor pat. Odată cu aceasta apare și principala îngrijorare: ”Cum îl fac să nu cadă din pat, pe parcursul somnului?”.

Un aspect extrem de important înainte de a face schimbarea este să te asiguri ca cel mic va fi în siguranță și să montezi o protectie pat copii.

Alergerea nu este una ușoară, mai ales când ai la dispoziție o varietate de produse, așa că trebuie să ții cont de anumite aspecte foarte importante, atunci când alegi modalitatea de protecție a copilului tău.

Buy4baby.ro îți vine în ajutor cu modele de protecție de pat pentru copii și apărători laterale pentru pat, care asigură un somn fără griji și fără accidente pentru cel mic. Barierele pentru pat și apărătorile laterale sunt cele mai bune modalități prin care poți proteja copilul atunci când doarme.

În plus, acestea sunt multifuncționale, ceea ce înseamnă că pot fi transformate rapid într-un țarc, devenind astfel și un mediu potrivit și sigur de joacă pentru orice copil.

De ce e important să folosești o protecție de pat pentru copii?

Motivele pentru care trebuie să iei în calcul instalarea lor sunt multiple și nu se rezumă doar la micile accidente care se pot întâmpla în timpul somnului, cum este pericolul de a cădea din pat. Experții atrag atenția asupra riscului de sufocare a micuților, în cazul în care se apelează la improvizații pentru ca cei mici sa nu cadă din pat în timpul somnului.

Totodata, trebuie să fii foarte atent ca dimensiunea protecției pentru pat aleasă să corespundă mărimii saltelei, căci montarea incorectă poate atrage după ea accidentări ale copilului. Astfel, când alegi o protecție de pat pentru copii, trebuie să ai grijă să nu existe spații goale între protecție și saltea, care să favorizeze o eventuală accidentare.

Buy4baby.ro îți pune la dispoziție o protecție de pat pentru copii care se fixează bine, este moale, confortabilă și flexibilă, astfel încât să poată fi îndoită după necesități.

Toate apărătorile laterale și protecțiile de pat din magazinul online Buy4baby.ro sunt testate de specialiști și au primit avizul mai multor instituții în ceea ce privește utilizarea în siguranță.

Modele de protecție pat copii Buy4baby.ro

1. Protecție laterală pat XXL – înălțime ajustabilă. Diverse dimensiuni și culori – cele mai înalte bariere de pat. Instalarea se face rapid, în 4 pași, fără a fi necesare scule și șuruburi. Nivelul protecției poate fi urcat/ coborât cu multă ușurință, bara superioară fiind dotată cu un mecanism de eliberare rapidă;

2. Apărătoare pat cu spumă de memorie – asigură protecția copiilor când sunt în pat. Nu există pericolul să alunece din pat. Sunt confecționate din materiale de calitate. Le poți îndoi în funcție de nevoile tale;

3. Bumper flexibil – nu lasă spații periculoase între saltea și bumper. Se fixează pe saltea cu înălțime între 5 și 25 cm. Sunt flexibile – pot fi îndoite după necesități. Instalarea se face simplu și rapid.

Descoperă magazinul online Buy4baby,ro, consultă oferta completă și vei beneficia de cel mai bun raport calitate-preț. Mai mult decât atât, pentru comenzile cu o valoare de peste 400 de lei, vei beneficia de transport gratuit. Dovada eficienței și calității serviciilor este reprezentată chiar recenziile clienților. De asemenea, trebuie să știi că ai drept de retur timp de 14 zile pentru toate produsele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE