7.7 C
Braşov
AcasăCititori(P) Folosește Perne din Spumă cu Memorie și Amplifică-ți Calitatea Somnului

(P) Folosește Perne din Spumă cu Memorie și Amplifică-ți Calitatea Somnului

Pernele din spumă cu memorie (viscoelastica) se mai numesc și perne ergonomice cu memorie. Aceste nume provin din proprietățile elastice ale materialului de pernă, care se adaptează perfect la forma capului. Vezi cât de mult îți poți crește calitatea somnului cu aceste perne memory. Verifică ce modele de perne sunt disponibile pe piață și care sunt potrivite pentru tine.

După eliberarea presiunii corpului cald, aceste perne din spumă cu memorie revin încet la forma inițială. Datorită flexibilității și elasticității, pernele de memorie sunt extrem de confortabile și sigure pentru sănătate. Acestea susțin coloana cervicală în poziția sa naturală și previn presiunea excesivă asupra umerilor și capului. Structura lor compactă previne, de asemenea, creșterea microorganismelor și face ca aceste perne să fie mai igienice decât omologii lor tradiționali.
O gamă largă de produse îți permite să alegi perna perfectă atât pentru un copil, cât și pentru un adult. Le poți folosi pentru tratamentul profilactic sau de susținere a bolilor coloanei vertebrale și, de asemenea, le poți lua în fiecare călătorie.

Cum funcționează o pernă din spumă cu memorie?

Pernele Somnart cu memorie cresc confortul somnului și reduc disconfortul coloanei cervicale. Sunt realizate din spumă poliuretanică densă și elastică care se deformează sub influența greutății și a căldurii.

Datorită acestor proprietăți, aceste perne memory se adaptează perfect la forma și poziția corpului persoanei care le folosește. Aceasta înseamnă mai puțină presiune asupra părților sensibile ale capului și vaselor de sânge, ceea ce crește confortul și îmbunătățește circulația.

În plus, coloana vertebrală primește un sprijin anatomic confortabil, care reduce durerea la nivelul mușchilor gâtului, umerilor și spatelui.
Pernele din spumă cu memorie din magazinul Somnart sunt realizate din spumă cu o duritate diferită, ceea ce permite un confort maxim în funcție de preferințele utilizatorului. Contează, însă, și când se schimbă anotimpurile. Spuma mai dură și mai puțin sensibilă la căldură va împiedica corpul să se scufunde în pernă în nopțile toride.

Ce alte avantaje are o pernă cu memorie?

Perna ortopedică din spumă cu memorie are o serie de alte avantaje. Materialul lor este rezistent și dens, ceea ce se traduce printr-un confort ridicat în timpul somnului și o durată lungă de viață a pernelor. Această structură de spumă previne în mod eficient creșterea ciupercilor, bacteriilor și acarienilor în interior. Din acest motiv, aceste tipuri de perne sunt adesea recomandate persoanelor care suferă de alergii.

Un avantaj important al produsului este centrul său detașabil. Îți permite să reglezi în mod liber grosimea pernei și să o ajustezi la lățimea umerilor utilizatorului. Spuma absoarbe și vibrațiile, astfel încât scuturarea minoră a patului nu te va trezi atât de ușor. Merită adăugat faptul că, alegând o pernă din spumă cu memorie, poți dormi pe ea în orice poziție. Forma care se adaptează corpului îți permite să dormi confortabil pe lateral, pe spate și chiar pe burtă.

O varietate de perne ergonomice cu memorie

Magazinul Somnart oferă diverse variante de perne cu memorie. În funcție de mărimea capului și lățimea umărului, poți alege o pernă de la S la XL. În plus față de gama largă de dimensiuni, poți alege, de asemenea, din diferite tipuri. Există perne clasice, perne compacte și modele separate de perne pentru adulți și copii. Ele diferă prin formă și se potrivesc structurii coloanei vertebrale a utilizatorilor mai tineri și mai în vârstă.

Alege perne elastice din spumă cu memorie pentru un confort maxim și sănătatea coloanei vertebrale

Spuma densă, rezistentă și dură, utilizată în perne, oferă un sentiment sporit de confort în timpul somnului. Când te trezești, mușchii gâtului și ai spatelui sunt clar relaxați și te simți mult mai răcorit. Sănătatea coloanei vertebrale este la fel de importantă, iar perna are grijă de ea timp de câteva ore în fiecare noapte. Consultă oferta Somnart și alege o pernă pe care vei dormi mai bine ca niciodată și te vei trezi relaxat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE