3.4 C
Braşov
AcasăStiri BrasovValul 4 e aici! Autoritățile locale se pregătesc pentru ce este...

Valul 4 e aici! Autoritățile locale se pregătesc pentru ce este mai rău

l Crește numărul de paturi ATI pregătite la Brașov

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat ieri Hotărârea nr. 170/2021, privind aprobarea Planului de măsuri pentru creșterea capacității de tratament al pacienților cu COVID-19 în ceea ce privește îngrijirile de terapie intensivă din unitățile sanitare de la nivelul județului Brașov.
Astfel, în cel mai scurt timp vor deveni operționale 42 de paturi de terapie intensivă Covid 19 la spitalele din Brașov și Făgăraș.
Pentru a asigura personalul medical la secția ATI-Covid 19 și operaționalizarea celor 28 de paturi ATI suplimentare , începând de ieri 12 medici rezidenți au fost redirecționați către spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov și vor participa la activitățile din corpul modular ATI-Covid. La solicitarea Spitalului Clinic de Urgență , urmează a fi făcute următoarele detașări: 2 medici specializare ATI de la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov și un medic specializare ATI de la Spitalul Orășenesc Baraolt.
Împreună cu cele 15 paturi de terapie intermediară de la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov și de la Spitalul Clinic de boli infecțioase Brașov, județul va avea 57 de locuri pentru tratarea formelor grave de Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE