12.4 C
Braşov
AcasăMagazinCum arată Gabriela Sabatini la 51 de ani

Cum arată Gabriela Sabatini la 51 de ani

Sportiva din Argentina continuă să rămână într-o formă de invidiat, chiar și la 25 de ani de când s-a retras din tenis. Născută la Buenos Aires, pe 16 mai 1970, Gabriela Sabatini a cucerit nu mai puțin de 27 de turnee WTA în carieră, însă a fost nevoită să spună “adio” sportului “alb” la doar 26 de ani, din cauza unei accidentări. La un sfert de secol de când a părăsit scena tenisului, Gabriela Sabatini arată, prin imaginile postate pe rețelele sociale, că se menține într-o formă excelentă. Ultima poză, din vacanța petrecută la Mallorca, nu are nevoie de alte comentarii.

Cine este Gabriela Sabatini

Gabriela Sabatini a fost un simbol al tenisului feminin la sfârșitul anilor ‘80 și începutul anilor ‘90, nu doar datorită aspectului fizic impecabil, ci și performanțelor remarcabile. Sportiva născută în Buenos Aires a cucerit 27 de titluri WTA, a jucat alte 28 de finale, iar cea mai bună clasare din carieră a fost locul 3, ocupat în 1989.
Câștigătoare a titlului de Grand Slam de la US Open în 1990, jucătoarea din Argentina s-a retras la vârsta de 26 de ani din pricina unor probleme musculare la abdomen. Sabatini a petrecut 508 săptămâni în top 10 mondial și a adunat peste 8,6 milioane de dolari din tenis. Gabriela Sabatini are o statuie în Buenos Aires, alături de alte nume gigantice ale sportului argentinian, precum Lionel Messi sau Diego Armando Maradona. Sud-americanca a fost și o excelentă jucătoare de dublu, trecându-și în palmares 14 trofee în această probă, la care se adaugă alte 16 finale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE