10.8 C
Braşov
AcasăMagazinActrița și-a refăcut viața: Cu ce se ocupă Cătălina Mustață după divorțul...

Actrița și-a refăcut viața: Cu ce se ocupă Cătălina Mustață după divorțul de Florin Zamfirescu

l „Nu se câștigă grozav”

Cătălina Mustață și-a refăcut complet viața după divorțul de Florin Zamfirescu. Cei doi s-au separat după 21 de ani de căsnicie, iar actrița se află alături de soțul ei în Statele Unite unde încearcă să își câștige existența. Din păcate însă, lucrurile nu ar merge exact așa cum ar trebui. Cătălina Mustață a renunțat și la România la ceva timp după ce a decis să se despartă de Florin Zamfirescu. Cei doi au divorțat după 21 de ani de căsnicie, iar odată cu separarea a intervenit și regresul carierei sale. Actrița și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, Mihai Avram, profesor de fizică de care s-a îndrăgostit la întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului Unirea din Brașov, cu care s-a și căsătorit în mare secret în 2016. Acum brașoveanca ar vrea să revină în țara natală pentru a-și relua cariera, conform ”Impact”.
De curând, aceasta a participat la Gala Premiilor UCIN, ocazie cu care a vorbit despre problemele financiare întâmpinate în pandemie. Cătălin Mustață a recunoscut că veniturile ei au scăzut considerabil, deși a încercat pe tot posibilul să facă ceea ce știe mai bine.
„În ultima vreme am fost plecată în SUA, în Texas, unde se află soţul meu, dar va veni şi el, în curând, în România. Sunt pregătită să joc la teatru, sper să nu se închidă iar. Am trăit mai mult din reclame, în pandemie, cu vocea, ca să zic aşa, da. Eu am un microfon profesional cu mine, cu care pot face înregistrări, aşa că nu a mai fost nevoie să mă cheme la studio. Dar nu se câştigă grozav în pandemie”, a declarat Cătălina Mustață.
Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu au divorțat acum 10 ani, însă actorul a mărturisit că suferă și că nu a fost niciodată împăcat cu motivele pentru care partenera sa de viață a renunțat la el. De asemenea, maestrul a mai recunoscut că nu s-ar fi așteptat niciodată ca la 62 de ani să fie părăsit și să rămână singur. „Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Şi i-am spus: să ştii că e diferenţă între «să devii» şi «să parvii». Trebuie să munceşti, să rabzi, să suporţi”, a mărturisit Florin Zamfirescu într-o emisiune tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE