12.5 C
Braşov
AcasăSportLiga 2. Aby Popa a revenit pe Tineretului: „Senzație de nostalgie“

Liga 2. Aby Popa a revenit pe Tineretului: „Senzație de nostalgie“

Portarul brașovean Aby Popa (22) a revenit sâmbătă pe Tineretului. Brașoveanul a fost împrumutat în această vară de Gaz Metan Mediaș la Dunărea Călărași. În meciul de sâmbătă, Aby Popa, în ciuda celor trei goluri primite, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai oaspeților. „A fost o senzație de nostalgie când am pășit din nou pe Tineretului. Este stadionul pe care eu am crescut și am atâtea amintiri. La încălzire, fără să îmi dau seama, m-am dus la poarta la care se pregăteau portarii Brașovului și nea Andrei Șanta m-a făcut atent“, a spus Aby Popa. Brașoveanul a găsit la Dunărea Călărași o echipă cu probleme. „În vară am avut mai multe oferte de la echipe din Liga a 2-a. Inițial nu am dorit să plec de la Mediaș, apoi m-am gândit că este mai bine să merg la o echipă și să joc. Singura variantă rămasă a fost Dunărea Călărași. Problema este că clubul a intrat în insolvență. Știu cum este pentru că am mai trecut printr-o astfel de procedură și la Mediaș. Singurul avantaj este că ne luăm banii la timp. În rest, sunt probleme mari, au plecat mulți jucători și nu suntem în cea mai bună formă. Îngrijorător este programul, pentru că urmează să întâlnim echipele cu pretenții“, a spus Aby Popa.

„Brașovul, o echipă medie“

Despre FC Brașov, Popa spune că este o echipă medie, însă care nu poate emite pretenții la promovare. „Brașovul mi s-a părut o echipă medie pentru Liga a 2-a, însă nu se ridică la nivelul echipelor din fruntea clasamentului. Dumbravă mi s-a părut cel mai periculos jucător, efectiv a făcut legea pe flancul stâng“, a spus Aby Popa.

Format de FC Braşov
Albert Popa a fost format de FC Braşov şi a mai jucat la FC Benţa, Forex, CSŞ Braşovia. Ardealul Cluj, Dacia Unirea Brăila, Unirea Slobozia, ACS SR Brașov și Gaz Metan Mediaș. Brașoveanul a fost şi component al selecționatelor naţionale U14, U15, U17. La ACS SR Brașov, Aby s-a remarcat cu adevărat și de aici a prins transferul în Liga 1 la Mediaș.

Mă bucur că la meciul de sâmbătă, portarii titulari au trecut prin mâna mea. David Gârniță și Aby Popa sunt doi portari tineri care au tot viitorul în față“.
Andrei Șanta, antrenorul cu pregătirea portarilor la FC Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE