6.2 C
Braşov
AcasăStiri BrasovDacian Cioloș crede că Brașovul va fi bine reprezentat în conducerea partidului...

Dacian Cioloș crede că Brașovul va fi bine reprezentat în conducerea partidului după alegerile interne

În plină campanie internă pentru desemnarea viitorului președinte al USRPLUS și al Biroului Național, după fuziune, co-președintele Dacian Cioloș a ajuns și la Brașov duminică, pentru o întâlnire cu membrii filialei din județ. Pe parcursul a câteva ore, Cioloș a discutat cu aceștia despre viitorul partidului, despre statutul după fuziunea dintre USR și PLUS și despre democrația formațiunii politice pe care și-ar dori să o conducă.„Am discutat despre viitorul partidului, despre modificările ce ar trebui aduse statutului, dar și despre ce trebuie făcut astfel încât să putem vorbi despre o funcționare mai transparentă și democratică”, a declarat Dacian Cioloș, după întâlnirea de la Brașov cu colegii din URSPLUS.

De la Brașov, o parte din membrii USRPLUS merg pe mâna lui Irineu Darău

Actualul europarlamentar USRPLUS, Dacian Cioloș, care candidează pentru funcția de președinte al partidului într-o cursă în care mai sunt înscriși și Dan Barna dar și senatorul brașovean Irineu Darău, a declarat că Brașovul ar avea șansa de a fi bine reprezentat în conducerea centrală a partidului. Declarația sa a venit după ce a fost întrebat dacă are, în acest moment, în echipa pe care o propune pentru conducerea USRPLUS, și vreun membru de la Brașov, iar răspunsul a fost negativ. Precizăm că, de la Brașov, cei mai mulți membri, printre care primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Bighiu, au optat pentru a-l sprijini pe senatorul Irineu Darău.

Cioloș nu respinge o renegociere cu PNL, cu condiția ca liberalii să propună un nou premier

În ceea ce privește guvernarea, Dacian Cioloș nu a respins o renegociere cu PNL. Condiția principală este ca liberalii să propună un nou premier. „Suntem dispuși să negociem, dacă PNL acceptă un nou premier. Așteptăm finalizarea alegerilor din PNL, pentru a vedea care va fi opinia lor. Vrem să treacă această perioadă, pentru ca cei din PNL să ne spună ce își doresc. În acest moment, nu știm dacă își să discutăm în continuare, sau să ne îndepărteze”, a declarat Cioloș.
Din echipa lui Dacian Ciolos, la Brașov au fost prezenți Anca Dragu, Andrei Lupu, Ciprian Teleman, Daniel Blaga, Ioana Mihaila, Mihai Moraru si Silviu Serban.

1 COMENTARIU

  1. Citez,Dacian Cioloș promite că Brașovul va fi bine reprezentat?Ciolos ca si alti IZMENARI de POLITICIENI promite ce ? ca vom fi reprezentati in conducerea Partidului,nu avem nevoie ,vrem ca toti POLITICIENI sa-si respecte promisiunile ELECTORALE sa nu mai minta ca pana acum,sa lupte in comun pentru bunastarea Tari nu pentru interese personale,sa termine cu numiri POLITICE care trag Romania inapoi.Mai putine vorbe si treceti la treaba daca stiti ce inseamna sa mai si muncesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE