23.8 C
Braşov
AcasăSportHandbal, Divizia A. Cucuian anunță un proiect durabil la Corona Brașov

Handbal, Divizia A. Cucuian anunță un proiect durabil la Corona Brașov

l Fetele antrenate de Alin Bondar vor juca în prima etapă a campionatului, duminică, în deplasare cu CSM 2 București

CSM Corona Brașov i-a startul în noua ediție a Divizia A de handbal feminin, duminică, de la ora 11,00, în deplasare, cu echipa secundă a celor de la CSM București. 

Cucuian: „La Corona să vorbim doar despre performanță“

Managerul sportiv Mircea Cucuian are încredere în staff-ul tehnic și în jucătoare că pot îndeplini obiectivul impus: promovarea în Liga Națională.   „Ne dorim ca la Corona Brașov să vorbim doar despre performanță în handbal și să le oferim suporterilor motive de bucurie la fiecare meci. Noul staff tehnic care conduce în acest sezon formația Brașovului este unul cu experiență și cu rezultate foarte bune. Sunt convins că la Corona se vor vedea rezultatele muncii acestei echipe și că vom putea vorbi, în curând, de un proiect durabil, care să păstreze Corona în prima ligă valorică”, a declarat Mircea Cucuian. 

Alin Bondar are planuri mari

Antrenorul Alin Bondar spune că primele 3 etape sunt foarte importante pentru „moralul jucătoarelor“. „Debutul în Divizia A ne va găsi la București, unde vom evolua în compania echipei CSM București 2, zic eu, din postura de favoriți. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai grele meciuri, deoarece are o încărcătură emoțională mare. Orice debut în campionat este dificil și este posibil ca emoțiile să le ajungă pe unele jucătoare, în special pe cele fără experiență sau cu o experiență mai mică în meciurile de campionat. Pentru a le obișnui din timp, am avut în perioada de pregătire jocuri puternice, cu formații de prima ligă, și am fost foarte mulțumit de modul în care au evoluat toate fetele. În a doua etapă, vom avea ocazia să-i avem alături pe suporterii Coronei la un meci cu una dintre echipele fruntașe în Divizia A, CSM Constanța, iar apoi va veni primul derby în deplasare, la Ploiești. Primele trei runde sunt foarte importante pentru moralul echipei și, dacă vom trece cu bine peste ele, ne vom concentra exclusiv pentru meciul cu CSM Galați din etapa a opta, care se va disputa la Brașov. Legat de abordarea campionatului, eu sper ca obiectivul Coronei să fie îndeplinit încă din această iarnă. Această calificare matematică este dorința noastră, a tuturor, dar trebuie să fim atenți la realitatea din teren”, a comentat Alin Bondar, antrenorul principal al Coronei Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române