18 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov. Optimiști că pot da lovitura la Avrig

FC Brașov. Optimiști că pot da lovitura la Avrig

Autor: Adi MARICA

l „Targetul nostru este 3 puncte în meciul cu Șelimbăr“, spune antrenorul Ilie Stan
l Alex Ciocâlteu spune însă că sibienii sunt favoriți

Victoria cu Unirea Dej, dar și pregătirea din ultima perioadă, le-au dat aripi jucătorilor și antrenorilor de la FC Brașov pentru meciul de sâmbătă cu CSC Șelimbăr. Mai mult, fotbaliștii și-au încasat și salariile, astfel că după cum spunea Ilie Stan este un „imbold pentru meciul de la Avrig“. „Am lucrat foarte mult în această perioadă la pregătirea fizică și tehnico tactică și am avut și un meci bun de pregătire cu Chindia. Așa cum am văzut echipa în ultima perioadă eu spun că vom face un joc bun la Avrig. S-au rezolvat și problemele financiare, acum jucătorii nu au niciun argument negativ. Targetul nostru este 3 puncte în meciul cu Șelimbăr. Șelimbăr este o echipă imprevizibilă și au mulți jucători cu experiență la Liga I, Curtean, Tătar, Neacșa. O să fie un joc greu, dar cum i-am văzut pe jucătorii mei, concentrați 100% sunt convins că putem obține un rezultat bun“, a spus Ilie Stan, care nu se va baza la Avrig pe serviciile lui Boția și Ciopo, ambii accidentați. Fundașul central Robert Gherghe spune că echipa este în creștere de la joc la joc. „Încerc să mă integrez cât mai repede în echipă. Am găsit la Brașov un grup bun spre foarte bun. De la meci la meci am crescut. Meciul cu SR Brașov a fost un accident, la Ripensia am făcut un joc bun, cu Dejul la fel. De la meciul cu Șelimbăr vrem 3 puncte“, a spus Gherghe. Deși nu a jucat în campionat pentru FC Brașov, Daniel Mutu își așteaptă rândul. „Antrenorul vrea să joace în poartă cu un portar U 18 , este o situație pe care am mai întâlnit-o în cariera mea. Suntem 4 portari, e concurență, dar noi suntem unul pentru toți și toți pentru unul cum se zice. Mi-a fost dor de Liga a 2-a, dar sincer îmi este dor de Liga 1 pentru că acolo este locul Brașovului. Încet , încet se încheagă un grup, eu spun că suntem pe drumul cel bun“, a spus Mutu.

Ciocâlteu: „Suntem favoriți“

În această vară, când Ilie Stan contura lotul la „new FC Brașov“, mijlocașul Alex Ciocâlteu își dorea să îmbrace din nou tricoul galben negru. Mutarea nu s-a realizat, astfel că Ciocâlteu a ajuns la Șelimbăr. „E mult spus că e un meci special pentru mine. Este adevărat că în vară am vrut să revin la Brașov, dar nu a fost să fie. Nu e supărare. Avem mare nevoie de victorie, iar cu trei puncte am urca în partea superioară a clasamentului. A fost supărare după eliminarea din Cupă, dar a trecut, vine meciul cu Brașovul în care noi suntem favoriți“, a spus Ciocâlteu. În lotul sibienilor se află și George Monea, fotbalist brașovean format de FC Brașov, dar și Nicolas Antone, puștiul format de ACS Kids Tâmpa, care în vară s-a pregătit sub comanda lui Ilie Stan, însă, din cauza incertitudinilor de la Brașov, a preferat să joace la CSC Șelimbăr. Cele două echipe s-au întâlnit în această vară într-un meci amical disputat la Brașov având o organizare de nivel sătesc. Amicalul, încheiat la egalitate, scor 2-2, a fost „arbitrat” de membri ai staffurilor tehnice. Iar jocul s-a desfășurat fără Ambulanță la teren!
Meciul CSC Șelimbăr – FC Brașov, contând pentru etapa a 6-a din liga a 2-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, la Avrig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române