11.4 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov / Ilie Stan nu cedează în „cazul Fustar“: „Nu...

FC Brașov / Ilie Stan nu cedează în „cazul Fustar“: „Nu mă bazez pe el“. Azzouzi, omul de gol?

Autor: Adi MARICA

l Antrenorul lui FC Brașov spune răspicat că fundașul croat Ivan Fustar nu intră în vederile sale și că situația trebuie rezolvată de conducere
l În schimb, Ilie Stan crede că atacantul marocan, Zakaria El Azzouzi, ar putea rezolva problemele din ofensivă

Ilie Stan și Ioan Mărginean sunt pe aceeași lungime de undă în ceea ce-l privește pe atacantul Zakaria El Azzouzi. Filiera croată rămâne însă mărul discordiei între antrenor și președinte. Începând de astăzi, Ilie Stan îl va avea la antrenamente și pe atacantul  Zakaria El Azzouzi. Fotbalistul de 25 de ani are dublă cetățenie, marocană și olandeză, și a jucat pe la echipa U21 a celor de la Ajax. Ultima oară, Azzouzi a evoluat în liga secundă olandeză la FC Volendam. El Azzouzi a ajuns miercuri seara la Brașov, ieri dimineața a trecut vizita medicală, după care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu FC Brașov cu opțiune de prelungire din partea clubului. Ieri, marocanul s-a pregătit separat, iar astăzi va efectua primul antrenament al echipei. Zakaria El Azzouzi nu va fi în lotul pentru meciul cu CSO Șelimbăr, dar ar putea debuta etapa viitoare în meciul de la Brașov cu Dunărea Călărași. „Aveam nevoie de un mijlocaș ofensiv , dar și de un atacant, astfel că au fost aduși Vasile Constantin și El Azzouzi. Am adus și un portar de 17 ani de la Dinamo, Roberto Gheorghe. El Azzouzi este un atacant marocan care a jucat în Olanda. Are foarte multe jocuri la U 21 la Ajax, mă gândesc că are baza și cred că poate să ne ajute. Acum totul depinde doar de el. În acest start de sezon am avut probleme la finalizare. La fiecare joc ne-am creat ocazii, dar am înscris puține goluri“, a spus Ilie Stan.

Ivan Fustar, caz închis pentru antrenor

În schimb, Ilie Stan rămâne ferm pe poziții și spune că fundașul central Ivan Fustar, care a semnat un contract cu FC Brașov, nu se va baza pe el. „Am avut o discuție cu Ivan, i-am spus despre ce este vorba, băiatul a înțeles, acum totul a rămas la nivel de conducere să rezolve situația lui. Eu nu mă voi baza pe el. Nu avem nevoie în momentul de față de fundași centrali pentru că sunt câțiva jucători care au nevoie de încredere“, a spus antrenourl Brașovului.

Milos Jovicic și-a făcut bagajele

Nici atacantul croat  Milos Jovicic nu l-a convins pe Ilie Stan, astfel că masivul atacant care a fost folosit doar 20 de minute în amicalul cu Chindia și-a făcut deja bagajele și miercuri seara a plecat de la Brașov. „Milos nu a fost ceea ce ne-am dorit noi. Îi mulțumim că a venit și am avut posibilitatea să-l vedem. Dacă împreună cu cei din conducere vom mai găsi un număr 10 cu atât mai bine, dacă nu mergem înainte cu ce avem până în iarnă când vom trage linie“, a spus Ilie Stan, care este mulțumit de cooptarea lui Marian Constantinescu ca team- manager la FC Brașov. „Venirea lui Constantinescu este benefică pentru cei din staff, dar și pentru jucători. Este brașovean, a jucat aici unde a fost și căpitanul echipei. El vine cu un spirit alături de echipă și cred că poate organiza mai bine lucrurile“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române