23.8 C
Braşov
AcasăSportLiga 3. Primul punct pentru Cetate Râșnov

Liga 3. Primul punct pentru Cetate Râșnov

Cetate Râșnov a terminat la egalitate , scor 0-0, meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, cu KSE Tg. Secuiesc. Elevii lui Petre Lucian au dominat prima repriză, atunci când au avut ocazii de gol, dar finalul meciului a fost controlat de oaspeți. Cetate Râșnov: Moldoveanu – Suciu (80 Solovăstru), Dobre, David, Rusu – Argăseala, Drugă (46 Staicu), Alupoaie (80 Vîrlan), S.Marin – Babei, Lambrinoc (83 Dumitrovici). „Este un punct, după un meci de angajament în care băieții au luptat. Păcat de ocaziile ratate, cel puțin ocazia lui Babei e de neînțeles cum nu a găsit spațiul porții dintr-un metru! I-am felicitat pe jucători pentru efort“, a spus Petre Lucian. Râșnovenii au obținut primul punct din acest sezon, iar runda viitoare se vor deplasa la Sf. Gheorghe pentru meciul cu Sepsi OSK 2.
*La primul de pe teren propriu din acest sezon, toți jucătorii și staff-ul echipei râșnovene au purtat banderole negre. Înaintea jocului s-a ținut un minut de reculegere în memoria lui Ciprian Mustață, fostul director sportiv al echipei, dispărut prea devreme din această lume.
* La meciul de la Râșnov a fost prezent și Ilie Stan, dar și secunzii săi de la FC Brașov, Romeo Surdu și Casian Maghici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române