10 C
Braşov
AcasăStiri BrasovPrimarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local

Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local

Autor: M.P.

Primarul municipiului Făgăraş, Gheorghe Sucaciu, vrea să excludă zece consilieri locali din Deliberativ, după ce aceştia nu s-au prezentat la trei şedinţe de îndată convocate în ultimele zile, fiind absenţi nemotivaţi. Sucaciu a anunţat ieri că a demarat deja procedurile de excludere, conform Codul administrativ, Art. 204 alin. (2) lit. e). Cei zece consilieri locali sunt membri ai PNL, USRPLUS, PSD și PRO România. Este o situație fără precedent în administrația publică din Făgăraș. „În cursul zilei de astăzi vom formula o adresă prin care solicităm un punct de vedere în acest sens din partea Instituției Prefectului, apoi vom continua procedurile prevăzute de lege. Astfel, locurile urmează să devină vacante și vor putea fi ocupate de către următoarele persoane de pe listele fiecărui partid”, a spus Sucaciu. Şedinţele convocate miercuri, 1 septembrie, au durat 1 minut şi 5 secunde și au fost deschise doar pentru a fi declarate închise. „Culmea, le-am convocat tocmai la solicitarea făcută de dumnealor în timpul ședinței ordinare din 31 august 2021, când s-au abținut de la vot sau au votat împotriva mai multor proiecte de hotărâri, invocând diverse motive. Așadar, în această dimineață (ieri, n.r) am convocat o nouă ședință, dar consilierii au lipsit iar. Și-au propus astfel să blocheze proiecte importante care vizează funcționalitatea serviciilor și dezvoltarea infrastructurii din municipiu: funcționarea pieței agroalimentare, construirea unei creșe, dotarea cu incubatoare a Spitalului Municipal, plata firmei care execută lucrările pentru închiderea gropii de gunoi etc. Poate lor li se pare amuzant, dar dezvoltarea și viitorul orașului nu sunt o glumă. Jocurile din spatele cortinelor partidelor sunt hidoase, nu haioase”, a spus primarul.

2 COMENTARII

  1. Dl primar pare coerent în ceea ce spune. Fagarasenii au parasit în masa orasul, au plecat în vest, de parca ar fi invadat Talibanii..
    Contează legile scrise, prezentul, interesul localnicilor plătitori de taxe nu aburelile consilierilor despre trecut. Dacă nu le convenea ceva, pai atunci trebuia sa deschidă gura.
    Prefectul sa aplice legile rapid legile scrise, pt ca în lumea asta altii zboară de la un continent la altul, de la un ocean la altul în timp ce noi stam după căruțe pe DN, după niște putori de aleși locali.
    Prefectul e Funcționar de Stat nu politician, deci sa funcționeze cu viteza internetului..

  2. La privat zbori instantaneu în ziua în care ai făcut o prostie mare sau dacă te simt ca vaslesti să-ți treacă timpul..asa ca se poate și fără ăștia care s-au bagat în partide pt legitimație și pt ca au și ei niste combinații de rezolvat. Alții la rand ca sant și alții mai capabili..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române